ShareThis

Κυκλοφόρησε η βίβλος των σεναριογράφων

Ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους όσοι ενδιαφέρονται για το σενάριο στην Ελλάδα και τους επαγγελματίες που ασχολούνται με αυτό, μόλις κυκλοφόρησε από την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος.


Η "βίβλος των σεναριογράφων" περιλαμβάνει τα βιογραφικά και τις εργογραφίες των μελών της Ένωσης, στα ελληνικά και τα αγγλικά. Για την έκδοση αυτή, που αποτελεί την έναρξη για μια σειρά από ενέργειες που προγραμματίζει η ΕΣΕ για την προώθηση του έργου των ελλήνων σεναριογράφων, σημειώνει στον πρόλογο του ο Πρόεδρος της, Αλέξανδρος Κακαβάς:
"Θέλω να πιστεύω ότι θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή για τους έλληνες σεναριογράφους και την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος και θα χρησιμεύσει ως παράδειγμα για περισσότερες ενέργειες και εκδηλώσεις που θα προβάλλουν ακόμα περισσότερο τους ίδιους και το έργο τους. Επιθυμία μου, στην επόμενη έκδοση της βίβλου να περιλαμβάνονται όλα τα ονόματα των συναδέλφων μας.
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον κ. Γιάννη Κακουλίδη, ιδρυτικό μέλος της ΕΣΕ, γιατί χάρη στην αρωγή του κατέστη εφικτή αυτή η έκδοση. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω τον κ. Γιάννη Σαραντάκη και τους ανθρώπους της UPSET που συνέβαλαν στην υλοποίηση της, τον κ. Δημήτρη Βάκη, μέλος του ΔΣ της ΕΣΕ για την πολύτιμη συμβολή του στη συγκέντρωση και ταξινόμηση των στοιχείων των μελών στο διαδικτυακό τόπο της ΕΣΕ, και τέλος, τον κ. Ντίνο Γιώτη, Γενικό Γραμματέα της ΕΣΕ για τη βοήθεια του".

Η επίσημη παρουσίαση της "βίβλου των σεναριογράφων" θα γίνει σύντομα.



Ενημέρωση: 15-11-2005

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος