ShareThis

Μελοποιημένος Καβάφης στο Athens Animfest 2019

Η πρωτότυπη ταινία των Αρίσταρχου Παπαδανιήλ και Παναγιώτη Κουντουρά,«Κ.Π. Καβάφης, η Πόλις – Όπου το μάτι μου γυρίσω», κάνει την επίσημη πρεμιέρα της το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019, στο πλαίσιο του 14ου Athens Animfest.


Μετά το βραβευμένο από το Awardeo (Video of the Week) και το Athens Animfest (Special Mention) μιούζικαλ «The Rains of Castamere», o Αρίσταρχος επιστρέφει με το οπτικοακουστικό επίγραμμα «Κ.Π. Καβάφης, η Πόλις – Όπου το μάτι μου γυρίσω», μελοποιώντας και ερμηνεύοντας το εμβληματικό ποίημα του Αλεξανδρινού ποιητή.

 

Το Σάββατο 16 Μαρτίου 2019 και ώρα 20:00, η ταινία θα προβληθεί στο ελληνικό διαγωνιστικό μέρος του 14ου Athens Animfest, στην Αίθουσα «Ν. Εγγονόπουλος» – Πάρκο «Μίκης Θεοδωράκης» (Πλαταιών και Υμηττού, Βριλήσσια).

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη και εξασφαλίζεται η πρόσβαση σε ΑμεΑ.

 

Η ταινία θα ταξιδέψει μέχρι την Ιαπωνία, καθώς την Πέμπτη 21 Μαρτίου 2019, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ποίησης, θα προβληθεί ως ελληνική παρουσία στο Τόκιο, σε ειδικό αφιέρωμα με τίτλο «Ο Κωνσταντίνος Καβάφης στο Τόκιο», μαζί με ταινίες animation πάνω σε ποίηση Καβάφη, που δημιουργήθηκαν από σπουδαστές του Musashino Art University του Τόκιο, υπό την επίβλεψη του καθηγητή τους και επικεφαλής του project, Dino Sato.

 

Επίσημος ιστοχώρος Φεστιβάλ: https://athensanimfest.eu/

 

Δείτε εδώ το trailer της ταινίας.


Σχετικός σύνδεσμος: www.ert.gr



Ενημέρωση: 12-03-2019

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος