ShareThis

Συνέντευξη Τύπου για το Σεμινάριο–Εργαστήριο Σεναριογραφίας της ΕΣΕ και του Ε.Ο. ΔΟΜΗ

Σε Συνέντευξη Τύπου, τη Δευτέρα 8 Μαΐου στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος και η Σχολή Κινηματογράφου & Τηλεόρασης του Ε.Ο. ΔΟΜΗ, παρουσίασαν το Σεμινάριο–Εργαστήριο Σεναρίου που διοργανώνουν από κοινού.


Η σημαντική πρωτοβουλία των δύο συνεργαζόμενων φορέων, που για πρώτη φορά στην Ελλάδα διοργανώνουν ένα ολοκληρωμένο Εκπαιδευτικό Πρόγραμμα – Εργαστήριο για την τέχνη και τεχνική της Σεναριογραφίας, ξεκινά στις 15 Μαΐου στους χώρους του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΟΜΗ και θα διαρκέσει έξι εβδομάδες.

Στόχος του εκπαιδευτικού αυτού προγράμματος -όπως τονίστηκε στην παρουσίαση- είναι να προσφέρει στους συμμετέχοντες τα κατάλληλα εφόδια ώστε να κατανοήσουν πλήρως την λειτουργία του Σεναρίου (ανάπτυξη, χαρακτήρας, διάλογοι, αφηγηματικές δομές, πλοκή, σεναριακά στιλ κλπ), αλλά και να πειραματισθούν με τη συγγραφή ενός σεναρίου και να γνωρίσουν τα μυστικά της αγοράς.

Στη Συνέντευξη Τύπου παραβρέθηκαν εκπρόσωποι της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΟΜΗ. Επίσης, οι διδάσκοντες στο Σεμινάριο, εκπρόσωποι των μέσων ενημέρωσης και πολλοί άλλοι ενδιαφερόμενοι.

Δείτε περισσότερα για το Σεμινάριο.



Ενημέρωση: 16-05-2006

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος