ShareThis

Νέα διεύθυνση των γραφείων της ΕΣΕ

Ο ερχομός του φθινοπώρου και το ξεκίνημα της καινούργιας περιόδου, βρίσκουν την Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος σε φάση ανανέωσης, στη νέα της έδρα.


Κατόπιν ειλημμένης από πέρυσι απόφασης του Διοικητικού Συμβουλίου, το γενικότερο αίτημα να μεταφερθούν τα γραφεία της Ένωσης μας σε νέο χώρο που να εξυπηρετεί περισσότερο τις ανάγκες, τους στόχους και την αισθητική της, έγινε πράξη. 
Έτσι από την 1η Οκτωβρίου, τα γραφεία της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος λειτουργούν σε νέα διεύθυνση, επί της οδού Ορμινίου 16 (περιοχή Χίλτον), ενώ το τηλέφωνο & fax παραμένει ίδιο (210-3824922).

Info: Η Ορμινίου είναι η πρώτη παράλληλη της Μιχαλακοπούλου προς το Άλσος Συγγρού, λίγο μετά το ξενοδοχείο Χίλτον. Από πλευράς συγκοινωνίας η περιοχή εξυπηρετείται από το Μετρό, μέσω του Σταθμού Ευαγγελισμού, αλλά και του Σταθμού Μεγάρου Μουσικής.

Για περισσότερες πληροφορίες δείτε το σχετικό χάρτη.

Καλό Φθινόπωρο αγαπητοί φίλοι και συνάδελφοι!





Για την ιστορία, Ορμίνιο (ή, Ορμήνιο) είναι η ονομασία αρχαίας θεσσαλικής πόλης, που εικάζεται ότι βρισκόταν στη θέση της σημερινής Πορταριάς του Πηλίου, σε 13 χλμ. απόσταση από τον Βόλο και σε υψόμετρο 600 μέτρα.



Ενημέρωση: 04-10-2006

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος