ShareThis

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΕΣΕ / Τετάρτη 4 Μαϊου 2005

Περίληψη θεμάτων και αποφάσεων της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 4 Μαϊου 2005


Θέματα και αποφάσεις

1. Αποφασίστηκε ομόφωνα όπως η επιχορήγηση του ΥΠΠΟ για το 2005 –εάν και εφόσον καταβληθεί εγκαίρως και υπό την προϋπόθεση ότι θα ευοδωθούν οι συνεργασίες με φορείς και φίλα σωματεία- να διατεθεί στις εξής εκδηλώσεις:
α) την έκδοση αλμανάκ με τα βιογραφικά των μελών της ΕΣΕ, β) την οργάνωση ημερίδων με προσκεκλημένους τους Tonino Guera και Julian Friedman, γ) την έκδοση βιβλίων του Jean Claude Carrière που αφορούν τη σημειολογία και τη δομή της κινηματογραφικής αφήγησης (με την αρωγή του Ε.Κ.Κ., του Ι.Ο.Μ. και της Γαλλικής Πρεσβείας), δ) την οργάνωση σεμιναρίου με θέμα το τηλεοπτικό σενάριο, ε) την οργάνωση διημερίδας σε συνεργασία με το φεστιβάλ κινουμένων σχεδίων, στ) το στήσιμο μικρού περίπτερου στο φετινό Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης (εφόσον η νέα διοίκηση του Φ.Ε.Κ. φανεί επιεικής και γενναιόδωρη απέναντι μας) και τέλος, ζ) την ενεργή συμμετοχή στην εκδήλωση (φεστιβάλ κινηματογράφου) Rencontres Internationales des Scenaristes Europeens που τελεί υπό την αιγίδα της Ευρωπαϊκής Ένωσης Σεναριογράφων (FSE), τον Νοέμβριο του 2005 στη Νίκαια της Γαλλίας.

2. Θα ενισχυθεί η προσπάθεια να δημιουργηθούν Links (σύνδεσμοι) προς την ιστοσελίδα της ΕΣΕ, με όλους τους φορείς και υπηρεσίες που διαθέτουν διαδικτυακό τόπο.

3. Ομόφωνα έγινε δεκτός ως μέλος της ΕΣΕ, ο Θάνος Λειβαδίτης, κατόπιν αίτησης του.


Παρακαλούμε οποιοδήποτε μέλος έχει κάποια πρόταση που προάγει το σενάριο και τους σεναριογράφους ας μη διστάσει να επικοινωνήσει μαζί μας.




Ενημέρωση: 15-05-2005

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος