ShareThis

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΕΣΕ / Πέμπτη 30 Ιουνίου 2005

Περίληψη θεμάτων και αποφάσεων της Τακτικής Συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2005



Θέματα και αποφάσεις

1. Αποφασίστηκε η συμμετοχή στο πρόγραμμα School Movie (με την επιφύλαξη αλλαγής του τίτλου στα ελληνικά) και η από κοινού σύνταξη επιστολής με την Ε.Ε.Σ.

2. Αποφασίστηκε η ημερίδα με καλεσμένο τον Julian Friedmann να πραγματοποιηθεί στις 26 Σεπτεμβρίου στο Ζάππειο. Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Το κόστος της εκδήλωσης θα το μοιραστεί η Ε.Σ.Ε. με τον Σ.Α.Π.Ο.Ε.

3. Αποφασίστηκε να ανταποκριθεί η ΕΣΕ στην πρόσκληση του Μουσείου Θεσσαλονίκης και του Διευθυντή του, κ. Κεχαγιά, για συνεργασία με αντικείμενο την προβολή και προώθηση του σεναρίου και του κινηματογράφου.

4. Ενημερώθηκε το Διοικητικό Συμβούλιο, από τον πρόεδρο κ. Κακαβά, για την πρόσκληση από την F.S.E. προς την Ε.Σ.Ε. για να αναλάβει η τελευταία τον δικτυακό τόπο της F.S.E., υπό τον όρο να πληρώνουμε μικρότερη συνδρομή.

5. Αποφασίστηκε πλαφόν της έκδοσης της Βίβλου των Σεναριογράφων 5000€. Όσον αφορά τον αριθμό των αντιτύπων, έχουν ζητηθεί από την κ. Μουζάκη, 1500 αντίτυπα (1000 από τα οποία θα διατεθούν στο κοινό, από το περίπτερο που θα διαθέτει η ΕΣΕ στο Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης) και 500 σε οργανισμούς και υπηρεσίες. Εάν το κόστος δεν είναι υψηλό ίσως ο αριθμός των αντιτύπων να φθάσει τις 3000, ώστε να διατεθούν καί στο Φεστιβάλ της Δράμας. Ταυτόχρονα εξετάζεται το ενδεχόμενο να βρεθεί συγχρηματοδότης.

6. Εγγράφονται ως νέα μέλη στην Ε.Σ.Ε οι Παναγιώτης Ιωσηφέλης και Κατερίνα Μπέη.



Ενημέρωση: 15-11-2005

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος