ShareThis

Στον φιλόξενο ΙΑΝΟ πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση των δράσεων της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος

Στον πάντα φιλόξενο ΙΑΝΟ έγινε η παρουσίαση του νέου πονήματος των εκδόσεων της Ε.Σ.Ε. "Εμπειρίες που δεν διδάσκονται" ενός συλλογικού έργου στο οποίο περιλαμβάνονται οι ομιλίες των εισηγητών, μελών της Ε.Σ.Ε., από την ημερίδα της 3ης Μαρτίου 2018 που έλαβε χώρα στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης.


Μετά τον πρόλογο του αγαπητού Παναγιώτη Καφούσια, έλαβε το λόγο ο πρόεδρος Αλέξανδρος Κακαβάς ο οποίος ευσύνοπτα παρουσίασε τις κύριες δράσεις της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος ήτοι τους διαγωνισμούς σεναρίου και σε συνεργασία με το ίδρυμα Μ. Κακογιάννης διαγωνισμούς θεατρικών έργων, τα σεμινάρια/εργαστήρια, τις εκδόσεις βιβλίων, την κατοχύρωση του πνευματικού δικαιώματος, και τις παραγωγές ντοκιμαντέρ. Στη συνέχεια κάλεσε στο βήμα την καθηγήτρια του πανεπιστημίου Πατρών Χρυσάνθη Σωτηροπούλου και τον πρόεδρο της ΣΕΠΚΤΒ&Π Δημήτρη Γεωργιάδη να απευθύνουν χαιρετισμό.

 

Εν συνεχεία ο Αλέξανδρος Κακαβάς ανήγγειλε την παράταση της συνεργασίας με το κανάλι της Βουλής όσον αφορά τη σειρά «Από το Μικρό στο Μεγάλο» μια παραγωγή της Ε.Σ.Ε. που μετά τους σεναριογράφους και τους γελοιογράφου/σκιτσογράφους θα παρουσιάσει στιχουργούς που έγραψαν ιστορία.

 

Εν συνεχεία έλαβαν το λόγο οι Αλέξανδρος Μαυρόγιαννης, Μάριος Τσάγκαρης, Νατάσα Μποζίνη, Αλεξάνδρα Μπελεγράτη και Αρίσταρχος Παπαδανιήλ.

 

Τέλος ο γενικός γραμματέας της Ε.Σ.Ε. Θάνος Τσάμπρας ανεφέρθη στην προσπάθεια που καταβάλλεται ώστε η νέα βίβλος των σεναριογράφων που θα κυκλοφορήσει του χρόνου επί τη επετείω των 30 ετών από της συστάσεως της Ε.Σ.Ε. να κοσμήσει τις εκδόσεις της Ε.Σ.Ε..

 

Παρέστησαν τα μέλη της Ε.Σ.Ε. Κωστούλα Τωμαδάκη, Κλεοπάτρα Σβανά, Βασίλειος Κεσίσογλου, Ηλίας Φλωράκης, Πάνος Κοκκίδης, Δημήτριος Κολιοδήμος μετά της συζύγου του Υβόνης Ρόμαν, Γιάννης Μαρούδας, Αδαμάντιος Πετρίτσης, Εμμανουήλ Τσακίρης μετά της συζύγου του Πόπης Μανιά καθώς και ο Δημήτρης Καλαντίδης, πρόεδρος της ΟΚΛΕ, η Πέρσα Ζηκάκη μετά του συζύγου της, η Κατερίνα Βιρβιδάκη, ο Μωρίς Γκορμεζάνος, η Κατερίνα Καταμπελίση, η Αφροδίτη Τσικνιά,κ.ά.





Ενημέρωση: 29-11-2018

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος