ShareThis

Εκλογές στην FSE (Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Σεναριογράφων)

Στις πρόσφατες εκλογές για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου της FSE (Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας Σεναριογράφων), εξελέγη Πρόεδρος η Χριστίνα Κάλλας-Καλογεροπούλου, μέλος του Προεδρείου της Γερμανικής Ένωσης Σεναριογράφων και μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.


Το νέο Διοικητικό Συμβούλιο της FSE απαρτίζεται από τους: Χριστίνα Κάλλας-Καλογεροπούλου, Πρόεδρο (Γερμανία), Sveinbjorn Baldvinsson, Αντιπρόεδρο (Ισλανδία), Eric Collins, Ταμία (Γαλλία), David Kavanagh, Μέλος (Ιρλανδία) και Willemiek Seligmann, Μέλος (Ολλανδία).


Στην απολογιστική συνέλευση και τις εκλογές που πραγματοποιήθηκαν στις 15 Ιανουαρίου, στις Βρυξέλλες, παραβρέθηκαν από την πλευρά της ΕΣΕ, που άλλωστε είναι ιδρυτικό μέλος της FSE, ο πρόεδρος του ΔΣ, Αλέξανδρος Κακαβάς και η Ιωάννα Ράπτη, νομική σύμβουλος της Ένωσης και εκπρόσωπος της στην FSE.
Πρώτη απόφαση του νέου ΔΣ, η ανάθεση στην ΕΣΕ του σχεδιασμού, δημιουργίας και διαχείρισης του νέου δικτυακού τόπου της FSE, υπό την προϋπόθεση ότι θα εξασφαλιστούν οι απαραίτητοι πόροι.

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος εύχεται στην Χριστίνα Κάλλας-Καλογεροπούλου κάθε επιτυχία στο νέο της έργο.



Πηγή για τα στοιχεία: FSE (Fédération des Scénaristes d' Europe)


Ενημέρωση: 22-01-2006

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος