ShareThis

Ημερίδα-παρουσίαση βιβλίων για το σενάριο

Ημερίδα παρουσίασης ελληνικών βιβλίων για το σενάριο διοργανώνει στις 6 Μαρτίου 2007, στον Ιανό, η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος.
Αφιερωμένη σε βιβλία ελλήνων συγγραφέων για το σενάριο και την τεχνική της συγγραφής του, η ημερίδα που διοργανώνει η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος την Τρίτη 6 Μαρτίου 2007 και ώρα 12:00, στο καφέ του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ (Σταδίου 24, Αθήνα).

Θα παρουσιαστούν από τους ίδιους τους συγγραφείς, τα βιβλία: Το Σενάριο. Η δομή και η τεχνική της συγγραφής του, του σεναριογράφου Στάθη Βαλούκου, διδάσκοντος σενάριο στο τμήμα κινηματογραφίας της Α.Σ.Κ.Τ.Θ και στη Σχολή Σταυράκου, Σενάριο. Η τέχνη της επινόησης και της αφήγησης στον κινηματογράφο, της καθηγήτριας σεναρίου στο τμήμα κινηματογραφίας της Α.Σ.Κ.Τ.Θ, Χριστίνας Κάλλας-Καλογεροπούλου και Πως γράφεται το σενάριο, του σεναριογράφου και σκηνοθέτη Θανάση Σκρουμπέλου.

Την παρουσίαση θα συντονίσει ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, Αλέξανδρος Κακαβάς.



Στοιχεία για τις εκδόσεις: 
Το Σενάριο. Η δομή και η τεχνική της συγγραφής του, Στάθης Βαλούκος (Αιγόκερως, Αθήνα, 2002, β' έκδοση), Σενάριο. Η τέχνη της επινόησης και της αφήγησης στον κινηματογράφο, Χριστίνα Κάλλας-Καλογεροπούλου (Νεφέλη, 2006), Πως γράφεται το σενάριο, Θανάσης Σκρουμπέλος (Έλλην, Αθήνα, 1996).


Ενημέρωση: 12-02-2007

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος