ShareThis

ΠΡΟΣΛΗΨΗ ΔΙΔΑΣΚΟΝΤΩΝ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Η Προσωρινή Γενική Συνέλευση του Τμήματος Κινηματογράφου, της Σχολής Καλών Τεχνών του ΑΠΘ αποφάσισε την πρόσληψη διδασκόντων για το πανεπιστημιακό έτος 2008-2009


Η πρόσκληση ενδιαφέροντος αφορά στα εξής γνωστικά αντικείμενα:
1. Σκηνοθεσία Κινηματογράφου
2. Σενάριο Κινηματογράφου
3. Διεύθυνση Φωτογραφίας Κινηματογράφου
4. Μοντάζ Κινηματογράφου
5. Ιστορία Κινηματογράφου
6. Θεωρία Κινηματογράφου
7. Ήχος και Μουσική Κινηματογράφου
8. Παραγωγή Κινηματογράφου
9. Σκηνογραφία – Ενδυματολογία Κινηματογράφου.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλουν τις αιτήσεις τους από τη δημοσίευση της παρούσας προκήρυξης στον ημερήσιο τύπο έως και την 25 Ιουλίου 2008 με τα εξής δικαιολογητικά:
- Επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών. Προκειμένου για τίτλους ξένων ιδρυμάτων απαραίτητες είναι οι σχετικές βεβαιώσεις ισοτιμιών.
- Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα* με εκτενή αναφορά και τεκμηρίωση των σπουδών, του επιστημονικού και καλλιτεχνικού έργου, της επαγγελματικής δραστηριότητας καθώς και της διδακτικής εμπειρίας.(υπάρχει σχετικό υπόδειγμα στην ιστοσελίδα του Τμήματος)
- Απόκομμα της εφημερίδας με τη δημοσίευση της παρούσας πρόσκλησης στο ημερήσιο τύπο. Οι πολίτες κρατών μελών της ΕΕ. οφείλουν να υποβάλουν, εκτός των παραπάνω δικαιολογητικών και πιστοποιητικό ελληνομάθειας Δ΄ επιπέδου από το κέντρο Ελληνικής Γλώσσας από το οποίο θα αποδεικνύεται η πλήρης γνώση και άνετη χρήση της Ελληνικής Γλώσσας. Σε περίπτωση που επιλεγεί κάποιος υποψήφιος θα πρέπει να υποβάλει και τα παρακάτω δικαιολογητικά: 1. Πιστοποιητικό τύπου Α του αρμόδιου στρατολογικού γραφείου. (Το κώλυμα της μη εκπλήρωσης των στρατιωτικών υποχρεώσεων δεν ισχύει για πολίτες κρατών μελών της Ε.Ε., στα οποία δεν προβλέπεται όμοιο κώλυμα διορισμού).(Αυτεπάγγελτη αναζήτηση από τα αρμόδια στρατολογικά γραφεία). 2. Πιστοποιητικό υγείας και φυσικής καταλληλότητας από πρωτοβάθμια υγειονομική επιτροπή. 3. Υπεύθυνη δήλωση ότι κατέχει ή δεν κατέχει άλλη θέση στο Δημόσιο ή στον ευρύτερο Δημόσιο Τομέα. 4. Πιστοποιητικό εγγραφής στα μητρώα του Δήμου ή Κοινότητας στο οποίο αναγράφεται ο χρόνος και ο τρόπος κτήσεως της Ελληνικής ιθαγένειας. (Αυτεπάγγελτη αναζήτηση από τα αρμόδια γραφεία του Δήμου) 5. Αντίγραφο Ποινικού Μητρώου για Δικαστική Χρήση (Αυτεπάγγελτη  αναζήτηση από την Υπηρεσία). Στην Υπεύθυνη δήλωση για τον αν κατέχει άλλη θέση στο Δημόσιο θα δηλώσει επίσης ότι δεν συντρέχουν λόγοι για τη μη πρόσληψη ως διδάσκοντα (λόγοι υγείας ή νομικό κώλυμα).

*Παρακαλούμε το βιογραφικό σας να γίνει βάσει του παρακάτω προτύπου Υπόμνημα και να αποσταλεί στο εξής e-mail: leonidas@econ.auth.gr. Τα υπόλοιπα δικαιολογητικά θα πρέπει να κατατεθούν στη Γραμματεία του Τμήματος Κινηματογράφου. Ιστοσελίδα Τμήματος: www.film.auth.gr

 



Ενημέρωση: 13-07-2008

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος