ShareThis

Ημερίδα του ΕΚΚ με θέμα τη διανομή των ελληνικών ταινιών

Την Παρασκευή 4 Μαρτίου, στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, το Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου διοργανώνει ημερίδα με θέμα την "Εμπορική Διανομή των Ελληνικών Ταινιών".
θα συζητηθούν θέματα σχετικά με τη μέχρι σήμερα ευρωπαϊκή και ελληνική εμπειρία διανομής ταινιών και θα κατατεθούν προτάσεις, με σκοπό τη διαμόρφωση ενός σύγχρονου νομοθετικού πλαισίου, που θα διέπει την εμπορική διανομή στη χώρα μας για τα επόμενα χρόνια.

Στην εκδήλωση έχουν κληθεί να εκφράσουν τις απόψεις τους εκπρόσωποι των επαγγελματικών σωματείων (διανομέων, αιθουσαρχών, της εταιρίας ελλήνων σκηνοθετών, του ΣΑΠΟΕ κλπ), που σχετίζονται με τη διανομή των ταινιών, καθώς και εκπρόσωποι Ευρωπαϊκών Οργανισμών.
Η ημερίδα, υλοποιείται σύμφωνα με τη σχετική εξαγγελία του Προέδρου του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, κ. Διαγόρα Χρονόπουλου, που είχε γίνει κατά τη διάρκεια του Διεθνούς Κινηματογραφικού Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης 2004.

Η εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 4 Μαρτίου στην αίθουσα του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου της Αθήνας, θα διαρκέσει από τις 9 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Πληροφορίες: Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου
Τηλ. 210-3631733 και 210-3618924


Πηγή για τα στοιχεία: Ελληνικό Κέντρο Κινηματογράφου


Ενημέρωση: 28-02-2005

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος