ShareThis

Videos

Αναλυτικά

Ένα καλοκαίρι ο δωδεκάχρονος Άγις και οι τρεις συνομήλικοι φίλοι του- ο σκληροτράχηλος Φάνης και οι δίδυμοι Κοσμάς και Δαμιανός- ξεκινάνε με τα ποδήλατά τους για να ανακαλύψουν μια μυστική τοποθεσία, κοντά στο ποτάμι, που όλοι έχουν ακουστά. Εκεί, λέγεται ότι τα μεσημέρια κάνει μπάνιο γυμνή η Μπριζίτ, η όμορφη Γαλλίδα δασκάλα, που φιλοξενεί ο μεγαλοκτηματίας Βάιος τα καλοκαίρια στο αρχοντικό του για να κάνει μαθήματα γαλλικών στο γιο του. Η συνάντηση του Άγι με τη Γαλλίδα δασκάλα θα τον κάνει να ενηλικιωθεί απότομα και τα δραματικά γεγονότα που θα ακολουθήσουν εκείνο το βράδυ θα σημαδέψουν για πάντα τη ζωή του. Σχεδόν μισό αιώνα αργότερα, ο Άγις παραλαμβάνει ένα δέμα με ένα παλιό, σκουριασμένο πιστόλι και τότε καταλαβαίνει ότι το μυστικό που κουβαλούσε σε ολόκληρη τη ζωή του δεν το γνώριζε μόνο ο ίδιος. Δεν έχει άλλη επιλογή από το να επιστρέψει στον γενέθλιο τόπο για να μάθει και ίσως για να κλείσει οριστικά τις εκκρεμότητες με το παρελθόν. Ένα ταξίδι νοσταλγικό, πίσω στα χρόνια της αθωότητας.

Περισσότερα στοιχεία για το βιβλίο:
http://www.psichogios.gr/site/Books/show?cid=1001909 Νέο παράθυρο



Updated: 25-04-2013 | More...

Αναλυτικά

«Ενίσχυση και ανάπτυξη της κινηματογραφικής τέχνης και άλλες διατάξεις» (2η συνεδρίαση – Ακρόαση εξωκοινοβουλευτικών προσώπων) ΔΙΑΡΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ

Πηγή: Βουλή των Eλλήνων



Updated: 17-10-2011 | More...

Αναλυτικά

H ΕΣΕ συμμετείχε στη συνάντηση που είχαν τα μέλη της νεοσύστατης World Cinema Alliance (WCA), στην Κρακοβία (11-13 Σεπτεμβρίου 2008). Συνέντευξη με τον J. Bromski.



Updated: 05-01-2011 | More...

Αναλυτικά

Σχόλιο (video) του αμερικανού σκηνοθέτη και σεναριογράφου Tζον Σέϊλς, για το ρόλο των μεγάλων στούντιο, τις νέες τεχνολογίες και για τα δικαιώματα του σεναριογράφου.

Updated: 16-12-2010 (Created: 16-12-2010) | More...

CLUB

Subscribe to Newsletter


Contact

© 2004-2021 Scriptwriters Guild of Greece