ShareThis

Κατάλογος Συνδέσμων

 Σελ. 2 Από: 5: << < > >>

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

[ Σύνολο: 50 ]
 

http://www.athinaecinema.gr/Οργανισμός Συλλογικής Διαχείρισης Δημιουργών Θεατρικών και Οπτικοακουστικών Έργων - ΑΘΗΝΑ

Ο Οργανισμός ΑΘΗΝΑ δημιουργήθηκε για τη διαχείριση και την προστασία των πνευματικών δικαιωμάτων των Ελλήνων Δημιουργών θεατρικών και οπτικοακουστικών έργων, αλλά και για την κατά το δυνατόν ευρύτερη προώθηση και προβολή του έργου τους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Μέλος της SAA και της CISAC.
http://www.efp-online.comEuropean Film Promotion - European Film Database

Ολη η ευρωπαϊκή κινηματογραφική παραγωγή σε μια ενιαία και εύχρηστη βάση δεδομένων, από τον Οργανισμό Προώθησης Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου. Με την υποστήριξη του Media.


http://www.sundance.org/Sundance Institute

Το 1981 ο Robert Redford κάλεσε συναδέλφους και φίλους στο Sundance της Utah, να ανταλλάξουν απόψεις για την ενίσχυση της καλλιτεχνικής ζωτικότητας στο αμερικάνικο σινεμά. Το αποτέλεσμα ήταν το Sundance Institute που στοχεύει στην ενθάρρυνση, την ανάπτυξη και την προβολή νέων ανεξάρτητων κινηματογραφικών ιδεών. Με διεθνή αναγνώριση σήμερα, το Sundance διευθύνει σεμινάρια, εργαστήρια, θεατρικές παραγωγές και το διάσημο Sundance Festival.


http://www.cineuropa.orgCine Europa

Ενας δικτυακός τόπος που φιλοδοξεί να παρουσιάσει τα πάντα περί το ευρωπαϊκό σινεμά -από τους δημιουργούς, τα προγράμματα χρηματοδότησης και μια βάση δεδομένων για τις ευρωπαϊκές ταινίες, μέχρι νομικές "πρώτες βοήθειες". Με την υποστήριξη του Media και σε συνεργασία με άλλους ευρωπαϊκούς φορείς.


http://www.iom.gr/Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων

Το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων -ο ελληνικός οργανισμός εφαρμοσμένης έρευνας για την οπτικοακουστική επικοινωνία- ασχολείται συστηματικά με την έρευνα, κυρίως για το ραδιόφωνο, την τηλεόραση, τον κινηματογράφο, τα πολυμέσα και τις νέες τεχνολογίες και παρακολουθεί τις εξελίξεις στην οπτικοακουστική βιομηχανία, σε ελληνικό και διεθνές επίπεδο. Στόχος του, η υποστήριξη του ελληνικού οπτικοακουστικού τομέα αλλά και ευρύτερα της επικοινωνίας, με την κυκλοφορία αξιόπιστων δεδομένων.


http://www.filmfestivals.com/index.shtmlFilmFestivalsPro.com

Πύλη για να συναντήσει κανείς on-line τα περισσότερα από τα κινηματογραφικά φεστιβάλ του κόσμου, αλλά και να βρει πληροφορίες για ταινίες, πρόσωπα και φορείς του κινηματογράφου. Ανάμεσα σε άλλα παρέχεται δυνατότητα καταχώρησης νέων ταινιών, δημιουργών, φεστιβάλ κλπ, ώστε να συνδυαστεί το τερπνόν μετά του ωφελίμου.


http://www.bbc.co.uk/worldservice/arts/features/howtowrite/index.shtmlBBC - How to write

Ενας συνοπτικός οδηγός συγγραφής (για όσους ενδιαφέρονται να γράψουν από σενάρια μέχρι... απομνημονεύματα), από γνωστούς βρεττανούς επαγγελματίες υπό τη σκέπη του BBC.


http://www.scriptfactory.co.uk/go/Default.htmlThe Script Factory

Οργανισμός-κοινότητα σεναριογράφων με βάση το Λονδίνο, με αντικείμενο την ανάπτυξη, βελτίωση και προώθηση σεναρίων, την εκπαίδευση των σεναριογράφων, αλλά την προετοιμασία τους για να αντιμετωπίσουν τη "βιομηχανία". Διοργανώνει σεμινάρια, masterclasses και πολλές άλλες εκδηλώσεις.


http://www.koyinta.grΚΟΥΙΝΤΑ Art eMagazine

Δημιούργημα μιας ομάδας ανθρώπων που δραστηριοποιούνται ενεργά στο χώρο των τεχνών, το KOYINTA Art eMagazine είναι ηλεκτρονικό περιοδικό που αφορά όλες τις τέχνες και απευθύνεται σε όλους όσοι ασχολούνται με αυτές.


http://www.writingtreatments.com/Writing Treatments / Γράφοντας Συνόψεις

Δικτυακή απάντηση σε τρεις ερωτήσεις: Τί είναι μια σύνοψη, πως γράφεται και σε τι χρειάζεται; Χρήσιμες συμβουλές από επαγγελματίες. Επίσης, άρθρα και επιλεκτική βιβλιογραφία επί του θέματος (όλα ξενόγλωσσα).
Προτεινόμενοι Σύνδεσμοι :: Κατάλογος Συνδέσμων

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος