ShareThis

Δραστηριότητες

 Σελ. 1 Από: 43: > >>

Αναλυτικά

Ταξίδι για πέντε με υγιή χαμόγελα,
του Ηλιουπολίτη σκηνοθέτη και σεναριογράφου Χρήστου Αρφάνη
Η πρώτη ταινία μυθοπλασίας στην Ελλάδα με θέμα την αγωγή και πρόληψη της στοματικής υγείας!

Ενημέρωση: 15-03-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Ο Δήμαρχος Βύρωνα Αλέξης Σωτηρόπουλος και ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδο Αλέξανδρος Κακαβάς σας προσκαλούν στην προβολή του 30' ντοκιμαντέρ "ΙΑΚΩΒΟΣ ΚΑΜΠΑΝΕΛΛΗΣ" στον δημοτικό κινηματογράφο Νέα Ελβετία, Νέας Ελβετίας 34 & Σεβαστείας στον Βύρωνα. Θα απευθύνει χαιρετισμό η κόρη του δημιουργού Κατερίνα Καμπανέλλη.

Ενημέρωση: 15-03-2024 (Δημιουργία: 11-03-2024) | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς παρέστη στο Μέγαρο Μουσικής στην παρουσίαση των εκδόσεων Ελληνοεκδοτική του βιβλίου για παιδιά και γονείς "Cyber Story-Περιπέτεια στο Διαδίκτυο" του Μανώλη Σφακιανάκη και της Εύης Βουκελάτου, σε εικονογράφηση Μαρίας Μανουρά. 


Ενημέρωση: 14-03-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς προσκληθείς από την Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών Αγγελική Ψακή-Κωβαίου παρευρέθη στην εκδήλωση προς τιμήν της συγγραφέως/κριτικού Ανθούλας Δανιήλ.


Ενημέρωση: 06-03-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Επίσημη πρεμιέρα στην Αθήνα κάνει την Τρίτη 12 Μαρτίου, στις 8.30 μ.μ. στα WestCity Cinemas στο Περιστέρι (Κωνσταντινουπόλεως 82Β, πλατεία Μπουρναζίου) το OPERATION STAR του μέλους μας σεναριογράφου/σκηνοθέτη Βασίλη Τσικάρα. Οι προβολές για το κοινό θα αρχίσουν την Πέμπτη 14 Μαρτίου, με δύο προβολές ανά ημέρα (απογευματινή & βραδινή).
Ενημέρωση: 04-03-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος προσεκλήθη από τον Ιδρυτή και Πρόεδρο των βραβείων προσωπικοτήτων Δημήτρη Μουζακίτη να δώσει το βραβείο Γραμμάτων και Λογοτεχνίας στο συγγραφέα και σεναριογράφο, ευρωβουλευτή Νίκο Παπανδρέου. Το δίπλωμα έδωσε η Πρόεδρος του Athena take me home, γνωστή σχεδιάστρια μόδας Αθηνά Τρανούλη.


Ενημέρωση: 01-03-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στο 2ο Λύκειο στην Ηλιούπολη οργανώθηκε ευσύνοπτο σεμινάριο με θέμα "Από το βιβλίο στην οθόνη" από τη φιλόλογο Νόρα Καπετοπούλου (εκ δεξιών) σε συνεργασία με το μέλος της Καλλιτεχνικής Επιτροπής της Λέσχης Τέχνης και Πολιτισμού της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, Φωτεινή Σωτήρχου.


Ενημέρωση: 28-02-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

ΒΑΣΊΛΗΣ ΤΑΛΑΜΑΓΚΑΣ: Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς, φίλος, τον έχω εδώ από τα μεγάλα ονόματα του πολιτισμού. Καλησπέρα πρόεδρε.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΚΑΒΑΣ: Καλησπέρα κύριε Ταλαμάγκα.


Ενημέρωση: 26-02-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Αλέξανδρος Κακαβάς προσκληθείς από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου Ελλήνων Παραγωγών Κ.Τ.Β&Π Δημήτρη Ευαγγελόπουλο παρέστη στην όπερα "Ελ Γκρέκο" σε μουσική του Γιώργου Χατζηνάσιου, λιμπρέτο του Ηλία Λιαμή, μια συμπαραγωγή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και του Δημήτρη Ευαγγελόπουλου /Apollonian Enterprises.
Ενημέρωση: 23-02-2024 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

O Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς φιλοξενείται από το Sigma online television 


Ενημέρωση: 21-02-2024 | Περισσότερα...

 Σελ. 1 Από: 43: > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος