Κατάλογος Συνδέσμων

 Σελ. 3 Από: 5: << < > >>

ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΩΝ

[ Σύνολο: 50 ]
 

http://www.animationcenter.gr/modules/news/Ευρωπαϊκό Κέντρο Κινουμένων Σχεδίων

Αστική μη κερδοσκοπική εταιρία, που στοχεύει στη μύηση της νέας γενιάς -μέσα από συλλογικές συμμετοχικές διαδικασίες- στα μυστικά και τη γοητεία της τέχνης των κινούμενων σχεδίων και των ποικίλων εφαρμογών τους στη μικρή και τη μεγάλη οθόνη, στα πολυμέσα, το διαδίκτυο και την εκπαίδευση.


http://www.weeklyscript.com/The Weekly Script

Λένε πως "ο καλύτερος τρόπος για να μάθεις να γράφεις σενάρια είναι να διαβάζεις σενάρια". Οι άνθρωποι του εν λόγω δικτυακού τόπου το κάνουν πράξη, μαζεύοντας σενάρια (τα αυθεντικά, όπως τονίζουν, και όχι μεταγραφές) εδώ και 25 χρόνια. Το site ενημερώνεται κάθε βδομάδα με υλικό από τον κινηματογράφο, την τηλεόραση και το ραδιόφωνο (εδώ θα βρείτε μεταξύ άλλων και τον περιβόητο ραδιοφωνικό "Πόλεμο των Κόσμων" του Ορσον Ουέλς).


http://www.simplyscripts.com/movie.htmlSimply Scripts

Απλώς σενάρια... Πύλη που οδηγεί σε πάμπολλα κινηματογραφικά σενάρια, συνόψεις (treatments) γνωστών ταινιών και τηλεοπτικών σειρών. Ακόμα, θεατρικά και ραδιοφωνικά έργα, αλλά και σύνδεσμοι με διάφορες πολύτιμες διευθύνσεις με αντίστοιχο υλικό.
http://scriptcrawler.netScript Crawler Net

Εύχρηστη και αρκετά ενημερωμένη μηχανή αναζήτησης για κινηματογραφικά και τηλεοπτικά σενάρια, θεατρικά και ραδιοφωνικά έργα κλπ. Ισως η πρώτη του είδους.


http://breakingin.net/ Screenwriters Web

Ενας δικτυακός χώρος για σεναριογράφους. Συμβουλές, άρθρα, συνεντεύξεις, πληροφορίες και συνδέσεις, ενημέρωση για διαγωνισμούς, αγγελίες, βιβλιογραφία και ό,τι μπορεί κανείς να σκεφτεί περί σεναρίου και εργασιακών ευκαιριών (εννοείται... εκεί, μακριά).


http://www.cinemainfo.gr/cinemainfo

Δικτυακός τόπος αφιερωμένος στην τέχνη του κινηματογράφου και τους δημιουργούς της. Φιλοξενεί άρθρα, επικαιρότητα, κριτικές ταινιών, συνεντεύξεις ελλήνων και ξένων δημιουργών.


http://www.etekt.gr/Ένωση Τεχνικών Ελληνικού Κινηματογράφου και Τηλεόρασης

Η Ένωση Τεχνικών Ελληνικού Κινηματογράφου και Τηλεόρασης - Οπτικοακουστικού Τομέα (ΕΤΕΚΤ-ΟΤ) ιδρύθηκε το 1948 και έχει μέλη από όλο το φάσμα των κλάδων και ειδικοτήτων του οπτικοακουστικού χώρου. Στόχοι της, η επαγγελματική και νομική κατοχύρωση αλλά και η άρτια τεχνική κατάρτιση των μελών της, η προώθηση και καταξίωση του Ελληνικού κινηματογράφου σε εθνικό και διεθνές επίπεδο και η με οποιαδήποτε τρόπο συμβολή της στην κατάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας του τόπου μας.


http://www.script-o-rama.com/snazzy/dircut.htmlScript-o-rama

Βάση δεδομένων όπου μπορεί κανείς να βρει και να κατεβάσει εκατοντάδες σενάρια αμερικανικών κυρίως ταινιών και τηλεοπτικών σειρών (σε κάποιες περιπτώσεις από το πρώτο draft ως το τελικό). Καθώς οι πηγές του υλικού είναι άγνωστες, η αξιοπιστία του εξετάζεται.


http://www.britfilms.comBrittfilms.com

Πύλη εισόδου σ' έναν κόσμο από χρήσιμες πληροφορίες για ό,τι αφορά το βρεττανικό σινεμά. Κατάλογος ταινιών, βιογραφικά δημιουργών, χρήσιμες πληροφορίες για θέματα, συνήθη προβλήματα και λύσεις, πηγές χρηματοδότησης, εκπαίδευση, νομικά ζητήματα, ειδήσεις κλπ. Πλήρες και άνευ συντομεύσεων! -υπό τη σκέπη του Βρ. Συμβουλίου. 


http://www.larp.frL' ARP / Société Civile des Auteurs-Realisateurs-Producteurs

Ο δικτυακός τόπος της Ένωσης Σεναριογράφων-Σκηνοθετών-Παραγωγών (L' ARP / Société Civile des Auteurs-Realisateurs-Producteurs) της Γαλλίας, που ιδρύθηκε το 1987 με πρωτοβουλία του Claude Berri και άλλων σκηνοθετών-παραγωγών. (γλώσσα site: μόνο γαλλικά)
Προτεινόμενοι Σύνδεσμοι :: Κατάλογος Συνδέσμων

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος