ShareThis

Ο Ηλίας Φλωράκης, μέλος της Ε.Σ.Ε., προσκεκλημένος ομιλητής στο φεστιβάλ Αλεξανδρείας Ημαθίας

Ο Ηλίας Φλωράκης, μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και συντονιστής του κινηματογραφικού εργαστηρίου μικτής τεχνικής για παιδιά, CineLike Lab, θα είναι ένας από τους βασικούς εισηγητές της Συμμετοχικής Συζήτησης – Roundtable με τίτλο: “Η δημιουργία ταινιών μικρού μήκους σε σχολικό περιβάλλον. 


Μαθήματα από το παρελθόν, πρόσκληση για το μέλλον”. Η συζήτηση διοργανώνεται από το Φεστιβάλ Αλεξάνδρειας σε συνεργασία με το Film Office της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, τη Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024 και ώρα 20:00, στο χώρο της Λέσχης Κινηματογράφου και Πολιτισμού Αλεξάνδρειας “Κινηματόδρασις”. Με το πέρας της συζήτησης θα ακολουθήσει προβολή μαθητικών ταινιών μικρού μήκους, οι οποίες αποτελούν προϊόν συνεργασίας του Φεστιβάλ και της Κινηματόδρασις με σχολεία της ευρύτερης περιοχής της Αλεξάνδρειας, με παρουσία συντελεστών των ταινιών.

Δύο από τις ταινίες που θα προβληθούν, έχουν ολοκληρωθεί κάτω από την καθοδήγηση του Ηλία Φλωράκη - CineLike Lab, ενώ παλιότερα έχει συμμετάσχει και ως μέλος της κριτικής επιτροπής του Φεστιβάλ Αλεξάνδρειας.

ROUNDTABLE – ΣΥΜΜΕΤΟΧΙΚΗ ΣΥΖΗΤΗΣΗ
ΔΕΥΤΕΡΑ 24 ΙΟΥΝΙΟΥ στις 20:00

“Η δημιουργία ταινιών μικρού μήκους στο σχολείο σήμερα”

Εισηγητές:
Διονυσία Αρβανίτου (Film Office Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας)
Σταύρος Γρόσδος (Φεστιβάλ Χανίων)
Δημήτρης Παπαδόπουλος (Περιφερειακό Δίκτυο Κινηματογραφικής Εκπαίδευσης)
Ηλίας Φλωράκης (Cinelike Lab)
Φλώρα Γώτη (εκπαιδευτικός)
Χριστίνα Δημητριάδου (εκπαιδευτικός)

Η είσοδος είναι ελεύθερη!




Συμμετέχοντα μέλη:
Ηλίας Φλωράκης
Ενημέρωση: 13-06-2024

CLUB