ShareThis

Σε ζεστή ατμόσφαιρα πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προς τιμήν του Γ. Κακουλίδη

Σε μια ιδιαίτερα ζεστή ατμόσφαιρα έλαβε χώρα η εκδήλωση της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος προς τιμήν του ιδρυτικού της μέλους και σεναριογράφου τιμηθέντος στο φεστιβάλ Θεσσαλονίκης Γιάννη Κακουλίδη. Σε συνεργασία με τη ΔΗΜ.ΑΡ στο φιλόξενο χώρο του Aegean College ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρος Κακαβάς προσέφερε στον Γιάννη Κακουλίδη τιμητική πλακέτα για το έργο του αλλά και την προσφορά του στην Ένωση. 


Ο γνωστός σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, σκηνοθέτης των κινηματογραφικών σεναρίων του Γιάννη Κακουλίδη και ο αναπληρωτής καθηγητής του Πανεπιστημίου των Ιωαννίνων Γιάννης Παπαθεοδώρου, μέλος της ΔΗΜ.ΑΡ., αναφέρθηκαν στο έργο του Γιάννη Κακουλίδη ο οποίος έσπευσε να συμπληρώσει ότι πέραν των σεναρίων του στον κινηματογράφο και την τηλεόραση έχει γράψει 3.500 διαφημιστικά σενάρια τα οποία θεωρεί εξίσου σημαντικά έργα του.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της ΔΗΜ.ΑΡ. κ. Φώτης Κουβέλης, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε. κα. Άννα Χατζησοφιά, ο κ. Θεόδωρος Μαργαρίτης, μέλος της εκτελεστικής επιτροπής της ΔΗΜ.ΑΡ. και υπεύθυνος τομέα πολιτισμού, ο πρώην πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. κ. Στάθης Βαλούκος, ο κ. Χρήστος Μαχαίρας, εκπρόσωπος τύπου της ΔΗΜ.ΑΡ., ο κ. Δημήτρης Καλαντίδης, πρόεδρος της ΟΚΛΕ, ο δικηγόρος κ. Χρήστος Λαζαρόπουλος, η κα. Ειρήνη Σουγανίδου, διευθύνουσα σύμβουλος της Feelgood, το μέλος της Κ.Ε. της ΔΗΜ.ΑΡ. Γιώργος Παλαμαριτζής, η συνιδιοκτήτρια του Aegean College κα. Κ. Μακρυπλίδη, ο σεναριογράφος κ. Κώστας Παπαπέτρος, ο σεναριογράφος/σκηνοθέτης κ. Βασίλης Κεσίσογλου, ο σκηνοθέτης κ. Μένος Δελιοτζάκης, η παραγωγός κα. Νικόλ Αλεξανδροπούλου, η δημοσιογράφος κα. Τάνια Σιμοπούλου, ο σκηνοθέτης/σεναριογράφος κ. Γιάννης Βαμβακάς, η ηθοποιός κα. Γεωργία Σιακαβάρα, η υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων του Aegean College κα. Φανή Ζώτου, η ηθοποιός κα. Γεωργία Σηκοπέτη, ο ποιητής/σεναριόγραφος κ. Μανόλης Τσακίρης μετά της συζύγου του, ο σκηνοθέτης κ. Π. Παπάς, η σεναριογράφος/σκηνοθέτης κα. Δέσποινα Χαραλάμπους, ο δ/της φωτογραφίας κ. Δημήτριος Πολυδωρόπουλος, ο γνωστός χειρουργός κ. Εμ. Γεωργιανάκης, η πολιτισμολόγος κα. Μ. Τζανουκάκη, ο σκηνοθέτης Γ. Κωνσταντινόπουλος, η συνθέτης κα. Πέννυ Μπινιάρη, ο σεναριογράφος κ. Ανέστης Πλουμής, η πιανίστας κα. Νάνσυ Κουγιούφα, ο ηθοποιός κ. Μιχάλης Δρόσος, η κα. Λένα Λαίου με την κόρη της κα. Γεωργία Πελέκη, η κα. Κορίνα Μαυρικίδου, ο κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, η υπεύθυνη επικοινωνίας του Aegean College κα. Γιώτα Φλέντζερη και πολλοί άλλοι.




Συμμετέχοντα μέλη:
Γιάννης Κακουλίδης


Ενημέρωση: 02-11-2014

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος