ShareThis

Ήταν μια φορά ένας κομίστας στην TV (Η Πολυκατοικία) του Αρίσταρχου Παπαδανιήλ

Στο βιβλιοπωλείο ΙΑΝΟΣ, στην Αθήνα, παρουσιάστηκε ενώπιον πολυπληθούς κοινού, το poster book του Αρίσταρχου Παπαδανιήλ «Ήταν μια φορά ένας κομίστας στην TV (Η Πολυκατοικία)» που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Syllipsis.


Ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, Αλέξανδρος Κακαβάς, έπλεξε το εγκώμιο του αγαπημένου δημιουργού, φίλου της Ε.Σ.Ε., χάρη στον οποίο εκπονήθηκαν δεκαπέντε επεισόδια βιογραφιών γελοιογράφων/σκιτσογράφων στη σειρά «Από το Μικρό στο Μεγάλο» που προβλήθηκαν από το κανάλι της Βουλής.  Φώτισαν, επίσης, με τον λόγο τους την εκδήλωση ο  πρόεδρος της ΑΣΙΦΑ ΕΛΛΑΣ, του Animasyros και του Δ.Σ. της Ε.Λ.Σ. Βασίλης K. Καραμητσάνης, ο σκιτσογράφος, δρ Πολιτισμικής Eπικοινωνίας Soloup (Αντώνης Νικολόπουλος) και ο τέως Διευθυντής του Ιδρύματος Προαγωγής Δημοσιογραφίας Αθ. Β. Μπότση και μέλος της Ε.Σ.Ε., Δημήτρης Ζαννίδης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι ηθοποιοί της τηλεοπτικής «Πολυκατοικίας», Αντιγόνη Γλυκοφρύδη, Χάρης Ασημακόπουλος και Γιώργος Λιάτης, καθώς και η σκηνογράφος της σειράς Αλεξάνδρα Χωριανοπούλου.  

Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης που ερμήνευε τον ρόλο του κομίστα Τάκη Περιστέρη στην «Πολυκατοικία» έστειλε βίντεο χαιρετισμού. https://www.youtube.com/watch?v=n20yV8jAqns

Την ημέρα της εκδήλωσης, στο IANOS Café, πραγματοποιήθηκε έκθεση των σχεδίων που περιέχονται στο poster book. Η έκθεση έλαβε παράταση έως την Τρίτη 29/10.

Σημείωμα του δημιουργού Αρίσταρχου Παπαδανιήλ:
«Με την βιβλιοπαρουσίαση & έκθεση του poster book «Ήταν μια φορά ένας κομίστας στην TV (Η Πολυκατοικία)»,  είχαμε την ευκαιρία να συμμετέχουμε στο διαμεσικό αφήγημα ενός έργου μέσα στο έργο, που ξεπήδησε από τη μικρή οθόνη στις σελίδες ενός βιβλίου και από εκεί στον εκθεσιακό χώρο, δίνοντας μια ευχάριστη νότα στην καθημερινότητα και νέα ζωή στη μυθοπλασία!»
 
Δείτε όλη την παρουσίαση στο βιβλιοπωλείο IANOS εδώ:
https://www.youtube.com/watch?v=s8_0PB_nrvU


Φωτογραφίες: Γιάννης Χλεμπάκος




Συμμετέχοντα μέλη:
Αλέξανδρος Κακαβάς
Δημήτρης Ζαννίδης
Ενημέρωση: 30-10-2019

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος