ShareThis

H παρουσία των μελών της ΕΣΕ στη νέα τηλεοπτική σεζόν

Σημαντική και φέτος η παρουσία των συναδέλφων-μελών της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στη νέα τηλεοπτική σεζόν που ξεκίνησε.


Έτσι έχουμε, τη Δευτέρα (9 μ.μ.) στον ΑΝΤ1 τη συνέχεια της περσινής (αλλά και φετινής, όπως τουλάχιστον δείχνουν οι μετρήσεις τηλεθέασης της AGB) επιτυχίας των Χάρη Ρώμα και Αννας Χατζησοφιά, Το Καφέ της Χαράς, αλλά και τις Ευτυχισμένες Μέρες (10 μ.μ.), της Άννας Αδριανού και του Γιάννη Μπότση. Στο MEGA έχουμε την Απλή Μέθοδο Των Τριών (9 μ.μ.), που σκηνοθετεί ο συνάδελφος Γρηγόρης Καραντινάκης και γράφει -όπως και τον Εραστή Δυτικών Προαστίων (10 μ.μ.)- ο και φέτος πληθωρικός Λευτέρης Καπώνης, ενώ στον ALPHA (9 μ.μ.) προβάλλεται το Βελούδο Από Μετάξι, της Τίνας Καμπίτση.
Την Τρίτη το λόγο έχουν, η Ελένη Ζιώγα με τη σειρά Μετράω Στιγμές (10:40 μ.μ. στο MEGA) και η Μαρία Χατζηγρηγορίου σε Σόλο Καριέρα (9 μ.μ. στον ΑΝΤ1), ενώ στις 11:00 προβάλλεται από τον ALPHA η 10η Εντολή (11 μ.μ.), αυτοτελή επεισόδια της οποίας γράφουν ανάμεσα σε άλλους η Στέλλα Βασιλαντωνάκη και ο Νίκος Απειρανθίτης
Στο ίδιο κανάλι, κυριαρχούν την Τετάρτη Το Σπίτι Δίπλα στην Θάλασσα (10 μ.μ.), του Λευτέρη Καπώνη και το comeback της Ελένης Μαβίλη που σκηνοθετεί και γράφει Μη μασάς το παραμύθι (9 μ.μ.), ενώ από τη συχνότητα τη ΝΕΤ, προβάλλεται στις 10 μ.μ. το Άνω Κάτω …τελεία, του Γιώργου Χρυσοβιτσάνου.
Την Πέμπτη, τη σκυτάλη παίρνει στον ΑΝΤ1 η Ρένα Ρίγγα με το Ας Πρόσεχες (9 μ.μ.) και ο Παναγιώτης Πασχίδης με τα Μαχαιρώματα του (10 μ.μ.), ενώ στο MEGA προβάλλεται Η ώρα η καλή του Πάνου Αμαραντίδη (9 μ.μ.) και το Κανείς δε λέει σ΄αγαπώ (10 μ.μ.), σε καλλιτεχνική επιμέλεια του Αλέξανδρου Ρήγα.
Την Παρασκευή τέλος, προβάλλεται το Μη μου λες Αντίο, η τηλεοπτική μεταφορά του Βασίλη Σπηλιόπουλου στο ομότιτλο μυθιστόρημα (10 μ.μ. στον ΑΝΤ1) και η ιστορική κόντρα (9 μ.μ.) Καπώνη εναντίον …Καπώνη, με το Ελλάς στο Μεγαλείο σου, στον ΑΝΤ1, να προσπαθεί να συγκρατήσει την Τηλεμπόρα του, που προβάλλεται την ίδια ώρα από το MEGA.
Σε καθημερινή βάση και στην απογευματινή ζώνη από το MEGA προβάλλεται ακόμα η Απαγορευμένη Αγάπη στο σενάριο της οποίας τον Λευτέρη Καπώνη διαδέχτηκε ο Κώστας Βαζάκας και η Βέρα στο δεξί, στην οποία την επιμέλεια των κειμένων κάνει η Στέλλα Βασιλαντωνάκη.

Ενημέρωση: 21-10-2004

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος