ShareThis

Τηλεοπτικά Βραβεία Πρόσωπα 2004

Με τρία από τα (13 συνολικά) Βραβεία Κοινού στα "Πρόσωπα 2004", που για όγδοη συνεχή χρονιά διοργάνωσε το TV Έθνος με την υποστήριξη και άλλων τηλεοπτικών περιοδικών, τιμήθηκε το Καφέ της χαράς των συναδέλφων Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά.
Συγκεκριμένα πρόκειται για τα βραβεία:
Αγαπημένης Ελληνικής Κωμικής Σειράς, Αγαπημένου Ηθοποιού Ελληνικής Σειράς (Χάρης Ρώμας) και Αγαπημένης Ηθοποιού Ελληνικής Σειράς (Ρένια Λουιζίδου).
Η απονομή έγινε την Τρίτη 14 Δεκεμβρίου, στο Σινέ Κεραμεικός, με την παρουσία πολλών ανθρώπων της τηλεόρασης και όχι μόνο.

Δείτε ακόμα, περισσότερα για την απονομή και όλα τα βραβεία.



Για την ιστορία, στην κριτική επιτροπή -στην οποία κλήθηκαν να συμμετάσχουν εκπρόσωποι των καναλιών πανελλήνιας εμβέλειας, εκπρόσωποι των περιοδικών τα οποία μετείχαν στη διοργάνωση και εκπρόσωποι όλων των φορέων που έχουν σχέση με την τηλεόραση- κλήθηκε να συμμετάσχει και η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος. Όταν όμως η εκπρόσωπος της εξαιρέθηκε λόγω κωλύμματος, η διοργάνωση των βραβείων θεώρησε μάλλον περιττή την αντικατάσταση της με άλλο μέλος της ΕΣΕ, παρότι και εύλογο χρονικό διάστημα υπήρχε και διάθεση συνεργασίας από πλευράς της ΕΣΕ. Πέραν αυτού, το ίδιο περιττή μάλλον θεωρήθηκε και η απλή πρόσκληση οποιουδήποτε εκπροσώπου της Ένωσης στη βραδιά της τελετής.



Συμμετέχοντα μέλη:
Χάρης Ρώμας
Άννα Χατζησοφιά
Ενημέρωση: 19-12-2004

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος