ShareThis

Ένας άγνωστος μέσα στη νύχτα: το νέο βιβλίο της Κικής Σεγδίτσα

Το νέο μυθιστόρημα της Κικής Σεγδίτσα κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Λιβάνη, ενώ η παρουσίαση του θα γίνει τη Δευτέρα 31 Μαρτίου στο θέατρο Κάτια Δανδουλάκη.

Ποιος είναι ο μυστηριώδης άγνωστος γοητευτικός άντρας που εμφανίζεται στο σπίτι του Τάκη Λαέρτη, έχοντας την εντολή του να… προσφέρει προστασία; Αυτό το ερώτημα βασανίζει τη νέα και όμορφη οικοδέσποινα, η οποία βλέπει τη λιμνάζουσα ζωή της να ανατρέπεται. Η παρουσία του Άρη Πάλλη, που τον αποκαλεί «μπράβο», την οδηγεί στο σκοτεινό παρελθόν του συζύγου της. Ένα παρελθόν που κρύβει ένοχα μυστικά και αλληλοσυγκρουόμενες αλήθειες. Πρόκειται για ένα μυθιστόρημα, όπου μέσα από ίντριγκες, υποψίες, ερωτικό παραλήρημα, παιχνίδια εξουσίας, οι πρωταγωνιστές οδηγούνται, τελικά, στο ξετύλιγμα του κουβαριού και στη λύση που θυμίζει αρχαία τραγωδία. Πλάνες και ανατροπές, πάθος και εκδίκηση εδραιωμένη στο βάθος του χρόνου αναμοχλεύονται στη σκληρή πραγματικότητα που εγκυμονεί νέες συγκρούσεις και βίαιες αντιδράσεις.



Παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει τη Δευτέρα 31 Μαρτίου 2008, στις 19:30, στο Θέατρο Κάτια Δανδουλάκη (Αγίου Μελετίου 61 Α & Πατησίων, Αθήνα). Θα μιλήσουν οι δημοσιογράφοι Νίνα Γουδέλη και Αλεξάνδρα Καπελετζή και η Χαρά Κοραή, ψυχολόγος. Επίσης, αποσπάσματα από το βιβλίο θα διαβάσουν οι ηθοποιοί Πέγκυ ΣταθακοπούλουΓιάννης Βούρος, ενώ τη συζήτηση θα συντονίσει ο ηθοποιός Τέλης Ζώτος.

Πληροφορίες: Εκδοτικός Οργανισμός Λιβάνη,
τηλ.: 210 3661212, 210 3661209

Το μυθιστόρημα της Κικής Σεγδίτσα κυκλοφορεί από τις Εκδόσεις Α. Λιβάνη
(Σελίδες: 334, τιμή: 16,00 €).



Συμμετέχοντα μέλη:
Κική Σεγδίτσα
Ενημέρωση: 22-03-2008

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος