ShareThis

Ένα βιβλίο-παραμύθι και μια νέα θεατρική παράσταση από τον Βασίλη Ραΐση

Παρουσίαση του παραμυθιού «Χωρίς φτερά στο γελαστό πλανήτη», του Βασίλη Ραΐση, το Σάββατο 10 Μαΐου στο βιβλιοπωλείο PUBLIC. Επίσης, ένα νέο έργο του ανεβαίνει από το Θεατρικό Εργαστήρι Αποφοίτων και Εργαζομένων της Σχολής Μωραΐτη.
Το Σάββατο 10 Μαΐου, στις 12 το μεσημέρι θα γίνει η παρουσίαση του παραμυθιού του Βασίλη Ραΐση, «Χωρίς φτερά στον γελαστό πλανήτη», στο βιβλιοπωλείο PUBLIC (Καραγεώργη Σερβίας 1, Σύνταγμα). Η παρουσίαση θα έχει τη μορφή θεατρικού δρώμενου στο οποίο θα συμμετέχουν τα παιδιά, ενώ οι γονείς τους μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν ως πρόφαση για να περάσουν καλά και οι ίδιοι. Το βιβλίο κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διάπλαση.

Επίσης, την Κυριακή 11 και την Δευτέρα 12 Μαΐου, η παράσταση Finale Grande ανεβαίνει από το Θεατρικό Εργαστήρι Αποφοίτων και Εργαζομένων Σχολής Μωραΐτη. Πρόκειται για κωμωδία που έχει γραφτεί και σκηνοθετηθεί από τον Βασίλη Ραΐση πάνω σε ιδέες και αυτοσχεδιασμούς των μελών του εργαστηρίου. 


Ώρα έναρξης των παραστάσεων 8.30 μ.μ. και τις δύο μέρες (με τιμή εισιτηρίου 8 ευρώ) στο θέατρο της Σχολής Μωραΐτη (Αγ. Δημητρίου και Παπαναστασίου, Παλαιό Ψυχικό). Κρατήσεις θέσεων δεν γίνονται, καθώς το θέατρο είναι αρκετά μεγάλο.

Για οποιαδήποτε απορία ή πληροφορία, επικοινωνήστε με τον συγγραφέα (noisyflight@hotmail.com, ή στα τηλέφωνα 210-6713709 ή 6972113715).


Συμμετέχοντα μέλη:
Βασίλης Ραϊσης
Ενημέρωση: 06-05-2008

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος