ShareThis

ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΙΑΣ

19 Κορυφαίοι Σεναριογράφοι αποκαλύπτουν και διδάσκουν όλη την μεθοδολογία συγγραφής και προώθησης Σεναρίων.

Αφίσα Σεμιναρίου [.pdf - 1Mb]

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος και το ArtLab 21 Audio Visual School του Eκπαιδευτικού Oμίλου ΔΟΜΗ οργανώνουν για δεύτερη συνεχή χρονιά το εξειδικευμένο σεμινάριο – εργαστήριο για την «Τέχνη και Τεχνική του Σεναρίου»


Το σεμινάριο ξεκινάει στις 21 Μαΐου και είναι διάρκειας 6 εβδομάδων. Σε αυτό θα διδάξουν 19 γνωστοί και καταξιωμένοι Έλληνες Σεναριογράφοι. Οι 66 συνολικά διδακτικές ώρες του σεμιναρίου επιμερίζονται σε:
α) Θεωρητικά Μαθήματα σεναριογραφίας και προώθησης ενός Σεναρίου,
β) Εργαστήρια (workshops) συγγραφής ολοκληρωμένων Σεναρίων για τον κάθε συμμετέχοντα, και
γ) ειδικά Master Classes, κατά τα οποία διακεκριμένοι Σεναριογράφοι του κινηματογράφου και της τηλεόρασης παρουσιάζουν τη δουλειά τους, μιλούν για τις ειδικές απαιτήσεις του επαγγέλματος και απαντούν στις ερωτήσεις των συμμετεχόντων.

Στο τέλος του σεμιναρίου, αν κάποιο Σενάριο διακριθεί, θα παρασχεθεί κάθε δυνατή βοήθεια για την υλοποίησή του. Στους συμμετέχοντες θα χορηγηθεί η επίσημη βεβαίωση επιτυχούς παρακολούθησης της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΔΟΜΗ.

Ονόματα Διδασκόντων: Π. Μάρκαρης, Ε. Μαβίλη, Μ. Παπαοικονόμου, Β. Σπηλιόπουλος, Σ. Βασιλαντωνάκη, Γ. Μακρής, Π. Κοκκίδης, Γ. Μαρούδας, Α. Ντερπούλης, Σ. Αβδούλος, Μ. Καραγιαννοπούλου, Π. Πασχίδης, Δ. Βάκης, Π. Αμαραντίδης, Ν. Απειρανθίτης, Χ. Kallas – Καλογεροπούλου, Α. Χατζησοφιά, Ν. Φαρούπος, Α. Κακκαβάς.

Πληροφορίες: Κα Τέτα Χατζοπούλου, τηλ: 210-38.00.300, fax: 210- 38.19.992
e-mail: artlab21@artlab21.eu



Ενημέρωση: 09-05-2007

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος