ShareThis

Διεθνές Σεμινάριο Γραφής Σεναρίου του Apulia Film Commission

Το Apulia Film Commission (η Επιτροπή Κινηματογράφου της Απουλίας) διοργανώνει ένα διεθνές σεμινάριο γραφής σεναρίου, το Apulia Audiovisual Workshop-Pugliexperience 2011,  για δεκαέξι νέους σεναριογράφους που προέρχονται από χώρες της Ευρωπαϊκής Μεσογείου.


Το PugliaExperience 2011 είναι ένα «περιοδεύον» σεμινάριο διάρκειας τριών εβδομάδων με σκοπό να φιλοξενήσει στην περιοχή της Απουλίας επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα και να εμπνεύσει ιστορίες που διαδραματίζονται στην Απουλία.

 

Το σεμινάριο, που διευθύνεται από τον ανεξάρτητο σκηνοθέτη και σεναριογράφο Amedeo D’Adamo, ιδρυτή του Los Angeles Film School, επικουρούμενο από την παραγωγό Nevina Satta,  θα πραγματοποιηθεί από 2 έως 22 Οκτωβρίου 2011 και αποτελείται από μαθήματα, εξερεύνηση χώρων και περιοχών, ατoμικές εργασίες και μία σειρά από μαθήματα πρότασης και προώθησης ενός σεναρίου στον παραγωγό, όπου ο καθένας από τους 16 συμμετέχοντες θα συναντήσει διεθνείς παραγωγούς.

 

Στο τέλος του σεμιναρίου, το Apulia Film Commission θα επιλέξει μία από τις ιστορίες που εμπνεύστηκαν κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου και θα προσφέρει ένα συμβόλαιο 10.000 ευρώ για την ανάπτυξη του σεναρίου.

 

Το σεμινάριο απευθύνεται  σε νέους επαγγελματίες σεναριογράφους κινηματογράφου και τηλεόρασης ηλικίας από 18 έως 35 ετών. Το σεμινάριο θα είναι εντελώς δωρεάν (τα έξοδα ταξιδίου, διατροφής και διαμονής θα καλυφθούν εξ ολοκλήρου από τους διοργανωτές) και θα πραγματοποιηθεί εξ ολοκλήρου στα αγγλικά.

 

Περισσότερες πληροφορίες της προκήρυξης του διαγωνισμού για τη συμμετοχή στο σεμινάριο, καθώς και η αίτηση στα αγγλικά, είναι διαθέσιμα στο “PugliaExperience”, στον ιστοχώρο  http://www.apuliafilmcommission.it/.



Ενημέρωση: 14-07-2011

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος