ShareThis

Έκτακτη Γενική Συνέλευση των μελών της ΕΣΕ

Πρόσκληση των μελών της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2005.



Σύμφωνα με το νόμο και το καταστατικό, προσκαλούνται τα μέλη της «Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος» σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση στο ξενοδοχείο «ΤΙΤΑΝΙΑ» (Ομόνοια, οδός Πανεπιστημίου), στις 27 Φεβρουαρίου 2005, ημέρα Κυριακή και ώρα 11.00 π.μ. για να αποφασίσουν για το παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης:

Μετά την ταυτόχρονη παραίτηση δύο μελών του Διοικητικού Συμβουλίου (του μέχρι πρότινος Προέδρου, Γιώργου Μακρή και του μέλους, Νίκου Απειρανθίτη), τα εναπομείναντα μέλη αποφασίζουν να συγκαλέσουν Έκτακτη Γενική Συνέλευση, προκειμένου να αποφασίσει η τελευταία για τον τρόπο και χρόνο διενέργειας εκλογής νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Καλούνται όσα μέλη δεν αναγράφονται στον πίνακα των οικονομικά τακτοποιημένων μελών, για να συμμετάσχουν κανονικά και με δικαίωμα ψήφου στις διαδικασίες, να προσκομίσουν και να καταθέσουν στη Γενική Γραμματέα τη σχετική ταμειακή απόδειξη καταβολής των καθυστερούμενων εισφορών.
Εφόσον δεν επιτευχθεί απαρτία (παρουσία και πλειοψηφία του ενός δευτέρου συν ένα τουλάχιστον των οικονομικά τακτοποιημένων μελών), η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί χωρίς άλλη διατύπωση την ίδια ώρα και μέρα της επόμενης εβδομάδας, ήτοι την Κυριακή 6 Μαρτίου 2005 στον ίδιο τόπο.


Αθήνα, 08/02/2005


ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ

Ο διατελών χρέη Προέδρου Αντιπρόεδρος

Η Γεν. Γραμματέας

Παράκληση: Όλοι να έχουν μαζί τους τις ειδικές κάρτες μέλους (για ανανέωση), ενώ όσοι δεν έχουν στείλει βιογραφικό και φωτογραφία τους για το site της ΕΣΕ να φέρουν το υλικό αυτό (σε ηλεκτρονική μορφή, αν είναι δυνατόν).



Ενημέρωση: 22-02-2005

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος