ShareThis

Προς δημιουργούς βίντεο (μήνυμα του Παναγιώτη Χιονίδη)

independent.gr - πολιτιστικό περιοδικό (και όχι μόνο)
"εδώ όλα τα λουλούδια ανθίζουν..."
www.independent.gr Νέο παράθυρο


Αγαπητή/έ φίλη/ε, εδώ και καιρό σας ενημερώσαμε πως το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Πάτρας έπαψε την λειτουργία του μετά απο 14 χρόνια λειτουργίας (φυσικά για οικονομικούς-μνημονιακούς λόγους αλλά και μιας και δεν κάναμε την χάρη ουτε σε Δήμο, Περιφέρεια, ΥΠ.ΠΟ να παρακαλάμε για το αυτονόητο).
 
Όμως δεν το "βάλαμε κάτω", κρατήσαμε το όνομα της ιστοσελίδας την οποία μετεξελίξαμε σε διαδικτυακο πολιτιστικό περιοδικό...αλλά οι "παλιές αγάπες" δεν ξεχνιούνται!
Δημιουργήσαμε και ένα τμήμα ειδικά για παρουσίαση (παλιών και νέων) βίντεο δημιουργιών. Θα το βρείτε στην πρώτη σελίδα στα δεξιά στο τμήμα "ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ" στην ενότητα "ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΒΙΝΤΕΟ" όπου δημιουργήσαμε ξεχωριστές ενότητες για κάθε είδους τέχνης (αν παραλείψαμε κάτι προτείνετο μας).
 
Αν έχεις την ταινία σου στο youtube (ακόμα και εαν είναι promo για κάποια πολιτιστική εκδήλωση) στείλε μας τον σύνδεσμο, γράψε τον τίτλο, το είδος της ταινίας, (μικρού μήκους, ντοκιμαντέρ, θέατρο, μουσική κ.λ.π) και μια μικρή περιγραφή 2 σειρών για να την εντάξουμε στην ιστοσελίδα μας.
 
Σας ευχαριστούμε
με εκτίμηση
Χιονίδης Παναγιώτης, αρχισυντάκτης
 
Αν θέλετε πάρτε μέρος και στη δημοσκόπηση που διοργανώνουμε μέσω της ιστοσελίδας μας (θα την δείτε στην ΑΡΧΙΚΗ σελίδα στο δεξί τμήμα)
 
θα μας βρείτε επίσης κλικάροντας τους συνδέσμους...
Facebook Group: Independent.gr 

Twitter: @independentgr 

Google+: independentgr
 
Για να είστε συνεχώς ενημερωμένοι με ειδήσεις όλων των μορφών της τέχνης από όλη τη χώρα εγγραφείτε στο RSS FEED του περιοδικού μας http://www.independent.gr/πληροφορίες-rss



Ενημέρωση: 22-10-2014

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος