ShareThis

Πρόσκληση στην Τακτική Γενική Συνέλευση Έτους 2006

Στη συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 4/1/2006, το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου αποφάσισε ομόφωνα τη σύγκληση της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης του 2006.



Τα μέλη(*) της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος καλούνται στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση του 2006, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 12 Φεβρουαρίου 2006, ημέρα Κυριακή και ώρα 11 π.μ. στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 10, Ομόνοια).


Σε περίπτωση που δεν επιτευχθεί απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2006 και ώρα 11 π.μ. στον ίδιο χώρο, χωρίς άλλη πρόσκληση.

Η ημερήσια διάταξη της Γενικής Συνέλευσης έχει ως εξής:

1. Έγκριση της ετήσιας έκθεσης πεπραγμένων, του ετήσιου ισολογισμού και διαχειριστικού απολογισμού
2. Έγκριση του ετήσιου προγράμματος δράσης και του ετήσιου προϋπολογισμού
3. Προκήρυξη εκλογών και εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής για τη διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη Πειθαρχικού Συμβουλίου, βάσει των άρθρων 17, 18 και 25 του νέου Καταστατικού

Σας καλούμε όλους να συμμετάσχετε στη διαδικασία, προκειμένου να συναποφασίσουμε για την πορεία μας, σε μια περίοδο κρίσιμη για την Ένωση και τον οπτικοακουστικό χώρο γενικότερα.
Θα θέλαμε να σας γνωστοποιήσουμε ότι, ως μη κερδοσκοπικό Σωματείο, έχουμε ανάγκη και την τελευταία συνδρομή προκειμένου να ανταποκριθούμε στις ανάγκες λειτουργίας της Ένωσης. Προς τούτο σας παρακαλούμε να μεριμνήσετε για την καταβολή των ανεξόφλητων συνδρομών σας εγκαίρως και οπωσδήποτε μέχρι και την 12η Φεβρουαρίου, προκειμένου να συμμετάσχετε κανονικά και με δικαίωμα ψήφου στις διαδικασίες, και παράλληλα να σας υπενθυμίσουμε τις συνέπειες που προβλέπονται καταστατικά (άρθρα 10 και 12) στην περίπτωση μη εκπλήρωσης των οικονομικών σας υποχρεώσεων.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Αλέξανδρος Κακαβάς, Πρόεδρος
Ντίνος Γιώτης, Γενικός Γραμματέας 


Αθήνα, 17 Ιανουαρίου 2006





(*) Όλα τα μέλη που έχουν τα δικαιώματα του Άρθρου 9, παρ. 1 του καταστατικού.



Ενημέρωση: 31-01-2006

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος