ShareThis

Νέα από την ΕΣΕ

Ημερίδα με τον Julian Friedman, Έκδοση Βίβλου των Σεναριογράφων μελών της ΕΣΕ, Εργαστήριο σεναρίου στη Φεστιβάλ της Δράμας υπό την αιγίδα της ΕΣΕ, Νέα μέλη στην Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος, αλλά και Νέα Νομική Σύμβουλος.








Ημερίδα Friedman

Την 28η Σεπτεμβρίου, στο Ζάππειο, θα διεξαχθεί ημερίδα με ομιλητή τον εξέχοντα script agent Julian Friedman. Θέμα της ημερίδας «Η ιδανική σχέση σεναριογράφου-παραγωγού». Η εκδήλωση είναι προσφορά του Media Desk Hellas, του ΣΑΠΟΕ και της ΕΣΕ και η είσοδος είναι ελεύθερη. Επειδή έχει ήδη εκδηλωθεί μεγάλο ενδιαφέρον για την παρακολούθηση της ημερίδας, καλό θα είναι για όσους ενδιαφέρονται να ενημερώσουν εγκαίρως το ΔΣ της Ένωσης για την προσέλευσή τους (τηλ. 210-7235629 και 210-3824922 και e-mail ese@otenet.gr).


Βίβλος Σεναριογράφων

Η συγκέντρωση του υλικού για την έκδοση της βίβλου των σεναριογράφων προχωρά με ταχύ ρυθμό. Όσα μέλη της ΕΣΕ δεν έχουν ακόμα στείλει βιογραφικό στα ελληνικά και στα αγγλικά και εργογραφία (μόνο στα ελληνικά), όπως επίσης και μία φωτογραφία για την ταυτότητα μέλους και άλλη μία για τη βίβλο, ας σπεύσουν, διότι ο καιρός περνάει. Κατόπιν ψηφοφορίας μεταξύ των μελών της ΕΣΕ, η βίβλος θα εκδοθεί με μαύρο εξώφυλλο. Η δε έκδοση θα πραγματοποιηθεί με την αρωγή του ιδρυτικού μέλους της ΕΣΕ, Γιάννη Κακουλίδη.


Εργαστήριο σεναρίου στη Δράμα

Στις 19 και 20 Σεπτεμβρίου 2005 η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος σε συνεργασία με το Φεστιβάλ Ταινιών Μικρού Μήκους Δράμας, διοργανώνει στη Δράμα, Εργαστήριο σεναρίου ταινίας μικρού μήκους, από τον σεναριογράφο Νίκο Παναγιωτόπουλο. Την επιτροπή επιλογής της ιστορίας που, στη συνέχεια, θα αναπτυχθεί σε σενάριο μικρού μήκους, αποτελούν οι Πέτρος Τατσόπουλος (συγγραφέας-σεναριογράφος), Γιώργος Χρυσοβιτσάνος (κριτικός κινηματογράφου-σεναριογράφος) και Διονύσης Σαμιώτης (παραγωγός και γενικός γραμματέας του ΣΑΠΟΕ).
Περισσότερες πληροφορίες σε λίγες μέρες.


Νέα μέλη στην Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος

Στην Ένωση μας εντάχθηκαν πρόσφατα η Μιρέλλα Παπαοικονόμου, η Κατερίνα Μπέη, ο Χρήστος Δοξαράς, ο Σταύρος Αβδούλος και η Ειρήνη Ριτσώνη, η Άντα Γκουρμπαλή, η Δήμητρα Πούλκου και ο Παναγιώτης Ιωσηφέλλης. Τους καλωσορίζουμε.


Νέα Νομική Σύμβουλος της ΕΣΕ

Από τα μέσα Ιουνίου, η κυρία Ιωάννα Ράπτη είναι η νέα Νομική Σύμβουλος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.
Για απορίες, ερωτήσεις και επισημάνσεις επί νομικών θεμάτων, τα μέλη της ΕΣΕ μπορούν να απευθύνονται στην κυρία Ράπτη.


 



Ενημέρωση: 02-08-2005

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος