ShareThis

EDITORIAL ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2011

SENARIOGRAFOI.GR



Το ανανεωμένο σάιτ της Ένωσης Σεναριογράφων είναι ήδη στον αέρα. Θα ακολουθήσει μια δοκιμαστική περίοδος δύο μηνών μέχρι να ολοκληρωθούν όλες οι εργασίες, για αυτό ας μας συγχωρείτε για τις τυχόν παραλείψεις και λάθη. Στόχος του ανανεωμένου σάιτ, πέραν βεβαίως της προβολής των δραστηριοτήτων της ΕΣΕ, είναι από τη μια η μεγαλύτερη δυνατόν παρακολούθηση της κινηματογραφικής επικαιρότητας, με έμφαση πάντα στο σενάριο και από την άλλη η επίτευξη μιας αυξανόμενης διαδραστικότητας  μεταξύ ΕΣΕ, μελών και φίλων.

 

Ας επιχειρήσουμε μια σύντομη περιήγηση στο σάιτ, ξεκινώντας από τη νέα υπηρεσία που εγκαινιάζουμε, αυτή της ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΗΣ ΣΕΝΑΡΙΩΝ, που πολύ σύντομα ανοίγει στο κοινό. Αναλυτικές πληροφορίες  για τη διαδικασία της κατοχύρωσης μπορείτε να βρείτε «κλικάροντας» πάνω στο σχετικό box της αρχικής σελίδας, ωστόσο θέλουμε να υπογραμμίσουμε, για μια ακόμα φορά, τον προστατευτικό ρόλο  που παίζει η κατοχύρωση για το έργο των σεναριογράφων και γενικά των  δημιουργών.

 

Στο PRESS ROOM φιλοξενούμε ρεπορτάζ και άρθρα από  εφημερίδες  και περιοδικά καθώς και απόψεις σεναριογράφων  και γενικά κινηματογραφιστών με στόχο την πληρέστερη και αντικειμενικότερη ενημέρωση μελών, φίλων και επισκεπτών του σάιτ για τα τεκταινόμενα στον κινηματογράφο.

 

Στο ΦΟΡΟΥΜ  θέτουμε προς συζήτηση κάθε φορά ένα κεντρικό θέμα με στόχο να αναδεικνύονται , μέσα από ένα δημιουργικό διάλογο, οι διαφορετικές απόψεις  για ζητήματα που απασχολούν τους σεναριογράφους και την κινηματογραφική κοινότητα.

 

Στο VIDEO  ανεβάζουμε βίντεο που αφορούν στις  δραστηριότητες της ΕΣΕ,  παράλληλα όμως ανεβάζουμε ταινίες μικρού μήκους , δίνοντας τη δυνατότητα σε έλληνες δημιουργούς να προβάλλουν το έργο τους.

 

Στις ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ανεβάζουμε κάθε ενδιαφέρουσα ανακοίνωση, προκήρυξη εκδήλωση ενδιαφέροντος  κ.ά. που έχουν άμεση σχέση με το σενάριο (π.χ. διαγωνισμοί σεναρίου ανά τον κόσμο).

 

Στις ΑΓΓΕΛΙΕΣ φιλοξενούμε  αγγελίες μελών, φίλων ακόμα και επισκεπτών που ενδιαφέρονται για υπηρεσίες που έχουν σχέση με το σενάριο και το σινεμά γενικότερα (π.χ. σκηνοθέτης ζητεί σεναριογράφο…)

 

Στα ΣΕΝΑΡΙΑ αναρτούμε ολοκληρωμένα σενάρια Ελλήνων σεναριογράφων που έχουν γίνει ταινίες (και όχι μόνο).

 

Ελπίζουμε «να είμαστε στον αέρα» με όλα τα παραπάνω  πολύ σύντομα. Μέχρι τότε  ζητούμε την κατανόησή σας.

 

Ντίνος Γιώτης





CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος