ShareThis

EDITORIAL Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΕΛΗΞΕ (για εφέτος)

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ



Ο 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Σεναρίου Ταινίας Μεγάλου και Μικρού Μήκους έληξε. Πολύ σύντομα όμως θα προκηρυχθεί ο νέος, συντομότερα απ’ότι αναμένουν όσοι μου τηλεφωνούν και ενδιαφέρονται να μετάσχουν. Θα διανθισθεί δε με άλλες κατηγορίες ώστε να καλύπτει όλο το φάσμα σεναριακής γραφής, καθώς και άλλες τέχνες. Πρώτα όμως, πρέπον είναι να τιμήσουμε τα καλύτερα, κατά την κρίση των επιτροπών της Ε.Σ.Ε, σενάρια και να επιβραβεύσουμε τους συγγραφείς τους.  Έργο δύσκολο και απαιτητικό οπότε προς το παρόν, ας αφήσουμε τις επιτροπές να επιτελέσουν το έργο τους και εμείς ας ευχηθούμε ακόμα μια φορά, σε όλους τους υποψηφίους καλή επιτυχία.

Να υπενθυμίσουμε δε ότι αναμένουμε όλους όσοι συμμετείχαν το βράδυ της 8ης Δεκεμβρίου στο ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης για να τιμήσουμε τους νικητές αυτής της σημαντικής γιορτής του σεναρίου και του κινηματογράφου και να γιορτάσουμε όλοι μαζί τη λήξη του 1ου και την αρχή του 2ου πανελληνίου διαγωνισμού συγγραφής σεναρίων για ταινίες μεγάλου και μικρού μήκους.

Δράττομαι της ευκαιρίας προκειμένου να δηλώσω ότι η αθρόα αποστολή σεναρίων στο διαγωνισμό μας χαροποιεί ιδιαίτερα επειδή καταδεικνύει την επιθυμία, και την ανάγκη, των ανθρώπων να μετάσχουν ενεργά σε κάποια δημιουργική διαδικασία η οποία μόνον προς όφελος τόσο δικό τους, όσο και της κοινωνίας μπορεί να αποβεί. Εξ ου και τους ευχαριστούμε όλους για την προθυμία που επέδειξαν να μετάσχουν στο διαγωνισμό και τους υποσχόμαστε ότι θα πράξουμε το κατά δύναμη ώστε η αυτή μας προσπάθειά να παγιωθεί, να καταστεί θεσμός,  και να αποτελέσει μια διαχρονική αναφορά, και ενδεχομένως μια δημιουργική διέξοδο,  για  όλους μας ανεξαιρέτως.

Αλέξανδρος Κακαβάς





CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος