ShareThis

Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΕΣΕ / Δευτέρα 18 Απριλίου 2005

Περίληψη θεμάτων και αποφάσεων της συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 18 Απριλίου 2005


Θέματα και αποφάσεις

1. Αποφασίζεται ομόφωνα η επαναδραστηριοποίηση ιδρυτικών μελών της Ένωσης, που σε διάφορες χρονικές περιόδους είχαν απομακρυνθεί.

2. Κατόπιν αίτησης τους και ομόφωνης απόφασης του ΔΣ, νέα μέλη της ΕΣΕ εγγράφονται οι: Μάριος Ποντίκας, Αλέξανδρος Ντερπούλης, Παναγιώτης Καποδίστριας και Γιώργος Ηλιόπουλος.

3. Εκπρόσωποι της Ένωσης σε φορείς και οργανισμούς ορίζονται: στο Γνωμοδοτικό Συμβούλιο του ΥΠΠΟ ο Θανάσης Σκρουμπέλος με αναπληρωματικό τον Ντίνο Γιώτη, στη Γενική Συνέλευση του Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης ο Στάθης Βαλούκος, στη Γενική Συνέλευση του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου ο Γιάννης Ξανθόπουλος με αναπληρωματικό τον Γιώργο Μακρή και, στην FSE (Ευρωπαϊκή Ένωση Σεναριογράφων) η νομική σύμβουλος της ΕΣΕ, Ελένη Καραμαγκιώλη.

Υπεύθυνοι επικοινωνίας: με το Ινστιτούτο Οπτικοακουστικών Μέσων (κα. Όλγα Κλειαμάκη) η Κατερίνα Αποστόλου και με το Media Desk Hellas (κα. Τίνα Παναγοπούλου) ο Δημήτρης Βάκης.

4. Για να εορτασθεί η επαναδραστηριοποιηση των ιδρυτικών μελών θα πραγματοποιηθεί κοκτέιλ στις 11 Μαίου 2005 και ώρα 19.00, στην οικία της Κατερίνας Αποστόλου και Δημήτρη Ποντίκα (Πάρνηθας 48, Παλαιό Ψυχικό), όπου θα χαρούμε να δούμε όλα τα μέλη της ΕΣΕ. Για ερωτήσεις και πληροφορίες τηλεφωνείστε είτε στον Αλέξανδρο Κακαβά (210-7235629, 6932-089.819), είτε στην Κατερίνα Αποστόλου (6974-317.000), είτε στον Ντίνο Γιώτη (6974-331.451).

5. Αποφασίζεται ομόφωνα η τακτική ενημέρωση των μελών, σε μηνιαία βάση (ή και συχνότερα εάν το απαιτούν οι περιστάσεις, κυρίως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή φαξ, οπότε όσοι δεν έχετε ήδη αποστείλει την ηλεκτρονική σας διεύθυνση ή το φαξ σας, παρακαλείσθε όπως την αποστείλετε στον Αλέξανδρο Κακαβά, ή τον Ντίνο Γιώτη, είτε στα e-mail της Ένωσης info@senariografoi.gr και ese@otenet.gr).

6. Αποφασίζεται να ερευνηθεί η δυνατότητα αναγνώρισης χρόνου απασχόλησης σε σεναριογράφους (εξαγορά ενσήμων από το ΙΚΑ).

7. Αποφασίζεται η συνεργασία της ΕΣΕ με το Φεστιβάλ Κινουμένου Σχεδίου (με καλλιτεχνικό διευθυντή το μέλος της ΕΣΕ, Βασίλη Μπούτο).

8. Το επόμενο τακτικό ΔΣ θα πραγματοποιηθεί στις 9η Μαίου 2005(*). Οιοσδήποτε επιθυμεί να θέσει κάποιο θέμα, ας επικοινωνήσει είτε με τον Αλέξανδρο Κακαβά, είτε με τον Ντίνο Γιώτη.

9. Υπεγράφη από τον Οργανισμό Συλλογικής Διαχειρίσεως ΑΘΗΝΑ σύμβαση καταβολής πνευματικών δικαιωμάτων με την Ένωση Ιδιωτικών Καναλιών και ανανεώθηκε (με αύξηση κατά 8% του αμοιβολογίου) η αντίστοιχη σύμβαση με την ΕΡΤ.


(*) ΣΗΜ. Η συνεδρίαση του Δ.Σ. μεταφέρθηκε τελικά στις 4 Μαΐου.



Ενημέρωση: 14-05-2005

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος