ShareThis

Γυρίσματα εκπομπής της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος: "Δύο Σεναριογράφοι συνομιλούν"

Μια ομάδα δημιουργών, εξ αριστερών Νίκος Αναγνωστόπουλος (μέλος της Ε.Σ.Ε.), Ανέστης Πλούμης, Ανδριάννα Σαπρίκη, Άννα Σπύρου, η Έλενα Πριόβολου (μέλος της Ε.Σ.Ε. και σκηνοθέτις της εκπομπής), η Γεωργία Φώτου (μέλος της Ε.Σ.Ε.), ο Αλέξανδρος Κακαβάς (Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. και παραγωγός της εκπομπής) και η Ρένα Ρίγγα (μέλος της Ε.Σ.Ε.) που φιλοξενήθηκαν στην εκπομπή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος "Δύο Σεναριογράφοι συνομιλούν", έμπροσθεν της εισόδου του κινηματογράφου ΑΛΚΥΟΝΙΣ όπου έλαβαν χώρα τα γυρίσματα χάρις στην ευγενή παραχώρηση της αίθουσας από τον Βελισσάριο Κοσσυβάκη.


Η εκπομπή θα αρχίσει να προβάλλεται αρχές Σεπτεμβρίου και πέραν των ανωτέρω δημιουργών έχουν ήδη φιλοξενηθεί οι Θανάσης Σκρουμπέλος (Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Ε.), Πάνος Κοκκίδης (Γενικός Γραμματέας της Ε.Σ.Ε.), Θάνος Τσάμπρας (μέλος Ε.Σ.Ε.), Δώρα Τσόγια, Γιώργος Σαουλίδης, Νεκτάριος Μπουτεράκος και Νίκος Ψαρρός.

Διεύθυνση φωτογραφίας ο Κώστας Σταματόπουλος (μέλος της Ε.Σ.Ε.)

Η εκπομπή μέσω της συνομιλίας δύο δημιουργών προβάλλει το σενάριο και τους σεναριογράφους, εκθέτει τα προβλήματα τόσο της κινηματογραφικής, όσο και της τηλεοπτικής αγοράς, προτείνει λύσεις αντιμετώπισης της κρίσης και προσφέρει βήμα σε κάθε επίδοξο σεναριογράφο να κάνει pitching on camera του σεναρίου του. Ενημερώνει το κοινό για τα νέα βιβλία των Εκδόσεων Σεναριογράφων Ελλάδος και περιλαμβάνει μια διεξοδική κριτική μιας κινηματογραφικής ταινίας.

Δείγμα της εκπομπής θα σταλεί σε αρκετούς φίλους της Ε.Σ.Ε. προκειμένου να προβούν σε παρατηρήσεις που, ενδεχομένως, θα βελτιώσουν την ποιότητα της εκπομπής.

Όποιος/α ενδιαφέρεται να μετάσχει στην εκπομπή ας εκδηλώσει, κατ'αρχάς, ενδιαφέρον αποστέλλοντας σύντομο μήνυμα π.χ. θα με ενδιέφερε να μετάσχω στην εκπομπή και να παρουσιάσω το θεατρικό έργο μου η το βιβλίο μου, μαζί με κάποιο αριθμό τηλεφώνου, στο email akak1@hotmail.com. Στη συνέχεια θα κληθεί από κάποιον από τους υπευθύνους της εκπομπής ώστε αφού συμφωνήσουν, να κανονίσουν τις λεπτομέρειες παρουσίασης είτε του ιδίου, είτε του έργου του.



Ενημέρωση: 12-07-2015

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος