ShareThis

Φθινοπωρινή σύναξη σεναριογράφων

Οι φωτογραφίες από τη φθινοπωρινή λιτή δεξίωση που παρέθεσαν ο πρόεδρος Αλέξανδρος Κακαβάς, και το Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε., ο αντιπρόεδρος Α. Σκρουμπέλος (προσήλθε συνοδευόμενος από τη σύζυγό του), ο γενικός γραμματέας Π. Κοκκίδης (προσήλθε συνοδευόμενος από την αδελφή του Εριέττα), ο ταμίας Κ. Καπώνης, και τα μέλη Ι. Μαρούδας και Α. Χατζησοφιά, για να τιμήσουν τα μέλη και τους συνεργάτες της Ε.Σ.Ε. που σε πείσμα των χαλεπών καιρών, συνδράμουν το πολιτιστικό έργο της Ε.Σ.Ε., δεν αποτυπώνουν επιτυχώς την υπέροχη ατμόσφαιρα, που δημιουργήθηκε κατά αυτή την φιλική σύναξη των συναδέλφων-δημιουργών στο αίθριο – Fresh - του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης στις 4 Σεπτεμβρίου 2015.


Παρά τον αφόρητο καύσωνα προσήλθαν τα μέλη της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Στ. Βαλούκος, πρώην πρόεδρος, Τ. Ψαράς, Δ.Κολιοδήμος μετά της συζύγου του Υ. Ρόμαν, Δ. Σοφιανόπουλος, Κλ. Σβανά, Α. Τσοπανάκη μετά του συζύγου της Τ. Μελίδη, Δ. Μαδαρού, Δ. Ζαννίδης, Η. Φλωράκης, Στ. Αβδούλος και Ε. Ριτσώνη, Κ. Χαραλάμπους, Ν. Αναγνωστόπουλος, Δ. Χαραλάμπους μετά του συζύγου της Π. Παππά, , Μ. Τσάγκαρης, Ε. Σολωμού μετά του συζύγου της Α. Σολωμού, Β. Σπηλιόπουλος, Σ. Καρύδας, Αθ. Τσάμπρας μετά της συζύγου του Μαρίας, Β. Κεσίσογλου, Ι. Ξανθόπουλος, Γ. Μουζακίτης, Ι. Σακαρίδης.

Παρέστησαν επίσης οι Π. Μανιά, εκπροσωπούσα το σύζυγό της, μέλος της Ε.Σ.Ε., Εμ. Τσακίρη, Δ. Γκιώνης, art director, Δ. Πολυδωρόπουλος, κινηματογραφιστής μετά της Ι. Λυγίζου, Μ. Μπακογιάννη, νομικός, Ε. Κόντη, επίδοξος σεναριογράφος, Ε. Κοκκίδη, Φ. Τομπαλίδου, ηθοποιός, Γ. Βασιλείου, εκδότης.

Ο Πρόεδρος ευχαρίστησε τα μέλη τα Δ.Σ. για την υποστήριξη που του παρέχουν, και ιδιαιτέρως τον άοκνο αντιπρόεδρο Α. Σκρουμπέλο, τα δραστήρια μέλη της Ε.Σ.Ε. για τη συμβολή τους., τους φίλους της Ε.Σ.Ε., συνεργάτες στις εκδόσεις των σεναριογράφων Γ. Βασιλείου, Δ. Γκιώνη, συνεργάτη στις πολιτιστικές εκδηλώσεις Δ. Πολυδωρόπουλο, για την προσφορά τους προς την Ε.Σ.Ε., την Α. Τσοπανάκη για την παραχώρηση του θεάτρου της για τη θεατρική εβδομάδα των σεναριογράφων, τον Β. Κεσίσογλου για τις εύστοχες αναλύσεις των σεναρίων, και τον ιδιοκτήτη του Fresh Μ. Σοκόλη, για τις επιτυχημένες, κατά κοινή ομολογία, γευστικές επιλογές του.

Εν συνεχεία παρουσίασε ευσύνοπτα τις πολιτιστικές δράσεις της Ε.Σ.Ε. που θα λάβουν χώρα μέχρι το τέλος του έτους, προσκαλώντας όλους στην παρουσίαση των νέων βιβλίων των Εκδόσεων των Σεναριογράφων στον ΙΑΝΟ στις 4 Νοεμβρίου και επισημαίνοντας και πάλι τη σημασία του πανελληνίου διαγωνισμού συγγραφής σεναρίων που λήγει στις 30 Σεπτεμβρίου, η απονομή των βραβείων του οποίου θα λάβει χώρα τον Δεκέμβριο στο ίδρυμα Μ. Κακογιάννης.





Ενημέρωση: 07-09-2015

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος