ShareThis

Η ΕΣΕ τίμησε τρία μέλη της για την προσφορά τους στην ΕΝΩΣΗ και τον ΑΘΗΝΑ

Την 2α Ιουνίου 2016 στον πάντα φιλόξενο ΙΑΝΟ η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος τίμησε τα μέλη της Ελένη Μαβίλη, Κώστα Παπαπέτρο και Θανάση Σκρουμπέλο για την προσφορά τους στο έργο της Ένωσης αλλά και του Οργανισμού Συλλογικής Διαχείρισης Δημιουργών «ΑΘΗΝΑ».


Μετά από τη λακωνική εισαγωγή της κας Κ. Δημάκη έλαβε το λόγο ο Πρόεδρος της Ε.Σ.Ε. που αναφέρθηκε ευσύνοπτα στην προσφορά των τριών αυτών μελών και αμέσως μετά προσκάλεσε στο βήμα τα τιμώμενα πρόσωπα.

Μεταξύ άλλων παρευρέθησαν στην εκδήλωση ο Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Σκηνοθετών Χ. Παπαδόπουλος, ο πρόεδρος της ΟΚΛΕ Δ. Καλαντίδης, η αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Άννα Χατζησοφιά, ο Γενικός Γραμματέας της Ε.Σ.Ε. Θάνος Τσάμπρας και ο ταμίας της Ε.Σ.Ε. Κώστας Καπώνης, ο συντονιστής του καναλιού της Βουλής Κ. Δήμος, το μέλος του Δ.Σ. του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου, σκηνοθέτης Ελ. Χρονοπούλου, ο πρόεδρος της λέσχης αστυνομικού μυθιστορήματος Ι. Ράγκος, η πάντα θελκτικοτάτη κα. Ε. Φιλίνη, ο Σπ. Καρδακάρης, τα μέλη της Ε.Σ.Ε. Γεωργία Χιόνη, Δημήτρης Ζαννίδης, Βασίλης Σπηλιόπουλος, Γιάννης Μαρούδας, Ηλίας Φλωράκης, Ανδρεάνα Σαπρίκη, Νίκος Φαρούπος, Νίκος Αναγνωστόπουλος, Κώστας Χαραλάμπους, Εμμ. Τσακίρης, Βασ. Κεσίσογλου, Αλεξ. Μαυρόγιαννος, οι σκηνοθέτες Αντ. Τέμπος και Στ. Τσαρουχάς, ο Α. Πλουμής, ο Γ. Παντελιάς, η ηθοποιός Γ. Σιακαβάρα, και άλλοι.





Ενημέρωση: 03-06-2016

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος