ShareThis

Πρόσωπα 2005 - Βράβευση των συνάδελφων Πάνου Αμαραντίδη, Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Τρίτης 20 Δεκεμβρίου, στην αίθουσα του Μεγάρου Μουσικής, απονεμήθηκαν τα τηλεοπτικά βραβεία Πρόσωπα 2005.



Στην τελετή που, για 9η συνεχή χρονιά διοργάνωσε το περιοδικό TV ΕΘΝΟΣ, παρόντες ήταν οι περισσότεροι από τους δημιουργούς και τους πρωταγωνιστές της μικρής οθόνης.

Ανάμεσα σε αυτούς που με τη δουλειά τους ξεχώρισαν για το 2005, ο συνάδελφος μας, Πάνος Αμαραντίδης, βραβεύτηκε με το Βραβείο Σεναρίου Καλύτερης Κωμικής Σειράς (για το σενάριο του στη σειρά Η ώρα η καλή, του MEGA). Ακόμα, η σειρά το Καφέ της Χαράς των συναδέλφων μας Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά, βραβεύτηκε ως η πιό αγαπημένη κωμική σειρά της ελληνικής τηλεόρασης, ο δε Χάρης Ρώμας και ως ο πιό αγαπημένος ηθοποιός.

Από τα 41 συνολικά βραβεία, 27 δόθηκαν από την 30μελή Κριτική Επιτροπή (στην οποία μετείχε η συνάδελφος Κατερίνα Αποστόλου) και 13 από το κοινό, μέσω ψηφοφορίας. Τέλος, με Ειδικό Βραβείο για την μακρόχρονη καλλιτεχνική προσφορά του τιμήθηκε ο Γιώργος Μιχαλακόπουλος, ο οποίος δήλωσε συγκινημένος ότι «με τούτη την διάκριση δεν ξοφλήσατε μαζί μου. Θα βρίσκομαι στο μετερίζι της τέχνης μου, όσο μπορώ και όσο αντέχω».

Στους συναδέλφους μας και τους υπόλοιπους βραβευθέντες, ευχόμαστε περισσότερες επιτυχίες στο μέλλον.



Ενημέρωση: 12-01-2006

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος