ShareThis

Η Ε.Σ.Ε. παρουσίασε το βραβευμένο θεατρικό ΚΡΕΜΑ ΝΥΚΤΟΣ των ΑΦΡ. ΒΙΛΛΙΩΤΗ και Μ. ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ

Στο κατάμεστο θέατρο Παραμυθίας παρουσιάστηκε το τιμηθέν, με το 1ο βραβείο στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό του 2021 της Ε.Σ.Ε. με την υποστήριξη του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης, θεατρικό έργο των Αφροδίτη Βιλλιώτη και Μαίρης Νικολοπούλου σε σκηνοθεσία της Κλεοπάτρας Σβανά και εκτέλεση παραγωγής Αλέξανδρου Κακαβά. Ήταν η πρώτη παραγωγή της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος που επέκεινα θα επιχειρεί να παρουσιάζει κάθε χρόνο το 1ο βραβείο θεατρικού έργου του πανελληνίου Διαγωνισμού της επιθυμώντας να συμβάλει στην ανάδειξη έργων χαρισματικών δημιουργών της Επικράτειας.


Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος ευχαριστεί όλους τους συντελεστές της παραγωγής και συγκεκριμένα την Αλμπέρτα Τσοπανάκη, μέλος της Ε.Σ.Ε., ψυχή του θεάτρου Παραμυθίας, την Κλεοπάτρα Σβανά, μέλος της Ε.Σ.Ε., σκηνοθέτη του έργου και επιμελήτρια της μουσικής επένδυσης, τον Χρήστο Πουσίνη, που είχε αναλάβει το σχεδιασμό του φωτισμού, και τους ηθοποιούς Ουρανία Αργυροπούλου, Μάνο Γερωνυμάκη, Μαρία Δρακοπούλου, Γεράσιμο Ελ Σέριφ, Βερόνικα Ηλιοπούλου, Ειρήνη Μακαρώνα και Μάνο Τσιβιλή που απέδωσαν εξαιρετικά το θεατρικό κείμενο.
 
Και φυσικά τους θεατές που παρακολούθησαν την παράσταση. Μεταξύ αυτών διακρίναμε τον αντιπρόεδρο της Ε.Σ.Ε. Κώστα Παπαπέτρο, το μέλος του Δ.Σ. Θάνο Τσάμπρα, τα μέλη της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρο Μαυρόγιαννη και Αδαμάντιο Πετρίτση ο οποίος κινηματογράφησε την παράσταση, τον δημοσιογράφο Κώστα Μαντά και τη σύζυγό του, τη δικηγόρο Χρύσα Κοτοβού, διακριθείσα στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Στίχου της Ε.Σ.Ε. του 2021, την σκηνοθέτιδα Αγγελική Λάβδα, τον ηθοποιό Νίκο Σκουλά, την Μαργαρίτα Φωτάκη, τον Κωνσταντίνο Βαρελίδη, βραβευθέντα στο Θεατρικό Διαγωνισμό του 2021, τον πρόεδρο της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρο Κακαβά και άλλους. 
 
Φωτογραφίες: Κωνσταντίνος Καρδακάρης




Ενημέρωση: 28-02-2022

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος