ShareThis

Έκτακτη Συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου ΕΣΕ / Δευτέρα 23 Μαϊου 2005

Περίληψη θεμάτων και αποφάσεων της έκτακτης συνεδρίασης του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 23 Μαϊου


Θέματα και αποφάσεις

1. Το Διοικητικό Συμβούλιο συζήτησε και κατέληξε στο σχέδιο νέου καταστατικού, αποφασίζοντας ομόφωνα για το μεγαλύτερο μέρος των υπό εισήγηση καταστατικών ρυθμίσεων, πλην δύο επί μέρους θεμάτων. Το σχέδιο αυτό θα σταλεί στα μέλη της Ένωσης τις πρώτες μέρες του Ιουνίου, προκειμένου να το μελετήσουν και να τοποθετηθούν επ’ αυτού στη σχετική Γενική Συνέλευση που θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Ιουνίου και ώρα 5:00-9:00 μ.μ. σε αίθουσα του ξενοδοχείου ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52-54, Ομόνοια) και σε περίπτωση που δεν υπάρξει η απαιτούμενη απαρτία, η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί, χωρίς άλλη ενημέρωση, την Πέμπτη 23 Ιουνίου την ίδια ώρα και στον ίδιο χώρο. Σχετική ενημερωτική επιστολή θα σταλεί στα μέλη τις επόμενες ημέρες.

2. Το Δ.Σ. αποφάσισε να αποστείλει επιστολή στα μέλη που δεν έχουν καταβάλει τη συνδρομή τους καλώντας τα να εκπληρώσουν αυτή την τόσο ζωτική για την Ένωση υποχρέωση τους. Επίσης, αποφάσισε να πραγματοποιηθεί συστηματική επαφή με συναδέλφους σεναριογράφους που δεν είναι μέλη της ΕΣΕ –καταρχήν με επιστολές και στη συνέχεια με προσωπικές επαφές– προκειμένου να επιτύχει την ένταξη τους σε αυτήν. Ακόμα αποφασίστηκαν τα ακόλουθα: α) Να προταθούν από τα μέλη του Δ.Σ., μέλη της Ένωσης τα οποία θα μπορούσαν να εκπροσωπήσουν την ΕΣΕ σε διάφορες επιτροπές, φεστιβάλ, φορείς, οργανισμούς, σωματεία, κλπ. β) Να ετοιμασθούν οι οικονομικές μελέτες των προτάσεων που έχουν ήδη εγκριθεί από το Δ.Σ. και να σταλούν στο Media Desk Hellas προκειμένου να τύχουν επιδότησης (υπενθυμίζουμε ότι οι εγκεκριμένες προτάσεις αφορούν την έκδοση αλμανάκ της ΕΣΕ, τη διοργάνωση ημερίδας από κοινού με τον ΣΑΠΟΕ με προσκεκλημένο-εισηγητή τον Julian Friedman, την πρόσκληση των Tonino Guera και Jean Claude Carrière κ.α.).


Επόμενη συνεδρίαση Διοικητικού Συμβουλίου, την Τετάρτη 8/6 και ώρα 16:00 μμ.




Ενημέρωση: 27-05-2005

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος