ShareThis

Εκδηλώσεις

 Σελ. 2 Από: 16: << < > >>

Αναλυτικά

Στην κατάμεστη αίθουσα του φιλόξενου ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης  απονεμήθηκαν τα βραβεία σεναρίου, μικρού και μεγάλου μήκους, της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και τα βραβεία θεατρικού έργου και θεατρικού 30 σελίδων της Ε.Σ.Ε. και του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης με οικοδεσπότες της βραδιάς την Αλεξάνδρα Γεωργοπούλου, καλλιτεχνική διευθύντρια του Ι.Μ.Κ. και τον Αλέξανδρο Κακαβά, Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος.


Ενημέρωση: 14-12-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο 3ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πρωτότυπων Μονολόγων επί Σκηνής της Ε.Σ.Ε. προσφέρεται σε όλους όσοι αγαπούν να γράφουν το ιδιαίτερο αυτό θεατρικό είδος και σε εκείνους που αναγνωρίζουν τη σημασία της επιτυχούς ερμηνευτικής απόδοσης ενός μονολόγου. Συγγραφείς και ηθοποιοί προσκαλούνται να συμμετάσχουν είτε μόνοι, είτε ως ομάδα σε αυτήν την ωφέλιμη και ευχάριστη δημιουργική δοκιμασία.


Ενημέρωση: 11-12-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς, τα μέλη του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε. και η Πρόεδρος και Διευθύντρια του ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης Ξένια Καλδάρα σας προσκαλούν στην τελετή απονομής των βραβείων του 10ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Πρωτότυπου Σεναρίου της Ε.Σ.Ε., και του 7ου Πανελληνίου Διαγωνισμού Θεατρικού Έργου της Ε.Σ.Ε. και του Ιδρύματος Μιχάλης Κακογιάννης που θα διεξαχθεί στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης στις 13 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 19.00.  


Ενημέρωση: 13-11-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Σε μια ιδιαιτέρως ευχάριστη ατμόσφαιρα έλαβε χώρα η παρουσίαση της έκδοσης της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος "Μονόλογοι και Περί Μονολόγων" που περιλαμβάνει τους βραβευμένους μονολόγους των Πανελληνίων Διαγωνισμών της Ε.Σ.Ε. των ετών 2022 και 2023. Περιλαμβάνει επίσης τον μονόλογο "Θεόφιλος" του Θανάση Σκρουμπέλου και "Το φινιστρίνι" του Βασίλη Ρίσβα καθώς και δοκίμια μελών της Ε.Σ.Ε. και των Φίλων Λέσχης της Ε.Σ.Ε.


Ενημέρωση: 09-11-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ: Ο πρόεδρος Αλέξανδρος Κακαβάς και το Δ.Σ. της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος σας προσκαλούν στην παρουσίαση του βιβλίου των εκδόσεων της Ε.Σ.Ε. "Μονόλογοι και Περί Μονολόγων".


Ενημέρωση: 29-09-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Σε μια κατάμεστη αίθουσα του ξενοδοχείου ΙΛΙΣΙΑ έλαβε χώρα η παρουσίαση της έκδοσης της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος "Ήταν κάποτε μαζί μας" ένα αφιέρωμα στους διακεκριμένους, εκλιπόντες, σεναριογράφους της τηλεόρασης και του κινηματογράφου. 


Ενημέρωση: 15-09-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Ανδρεόπουλος, Γεωργιάδης, Γεωργιόπουλος, Γκούφας, Δαλιανίδης, Δανίκας, Δοξαράς, Ελευθερίου, Ζερβουλάκος, Θεοδόσης, Κακουλίδης, Καλαμίτσης, Καλαφατίδης, Καμπανέλλης, Καπώνης, Καραμάνος, Καρατζά-Τζιβελέκη, Καρράς, Κατσάνης, Κονιτσιώτη, Κοντέλης, Κοτανίδης, Κωστάρας, Λαζαρίδης, Λειβαδίτης, Μανουσάκης, Μάτεσις, Μιχαηλίδης, Μουρσελάς, Μπράμος, Νεγρεπόντης, Ντερπούλης, Ξανθόπουλος, Παπαδάκης, Παπαδόπουλος, Παπακυριάκης, Πασχαλίδης, Πασχίδης, Πιερράκου, Ποντίκας, Σακελλάριος, Σεγδίτσα, Σιμοπούλου, Σκλάβος, Σκούρτης, Σπηλιώτη, Τζιώτης, Τσικληρόπουλος, Τσόκαλης, Φίλιππας, Γιαλαμάς, Πρετεντέρης, Τσιφόρος, Φώσκολος.


Ενημέρωση: 21-08-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος σας προσκαλεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου 2023,  και ώρα 18.00, στο ξενοδοχείο ΙΛΙΣΙΑ, Μιχαλακοπούλου 25, όπου θα λάβει χώρα η παρουσίαση, από τον Πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρο Κακαβά, του βιβλίου  'Ήταν κάποτε μαζί μας"

Ενημέρωση: 31-07-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Στο φιλόξενο Χουζούρι ο πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος Αλέξανδρος Κακαβάς συναντήθηκε με τους Γιάννη Βολιώτη, μέλος του Δ.Σ. της Ε.Σ.Ε., τα μέλη Θάνο Τσάμπρα, Ρένα Ρίγγα, Όλγα Μπακοπούλου, Ηλία Φλωράκη, Αδαμάντιο Πετρίτση, Αλέξη Γιαννούλη, Ανδρεάνα Σαπρίκη, Αλέξανδρο Μαυρόγιαννη και τα μέλη των Φίλων της Λέσχης της Ε.Σ.Ε. Φώτη Αποστολάρα, γενικό γραμματέα της Π.Ο.Θ.Α., Μελίνα Δασκαλάκη, Δημοτικό Σύμβουλο Δ. Αθηναίων και Πρόεδρο Κ.Υ.Α.Δ.Α., Μάνο Πολυκρέτη, Συντονιστική Επιτροπή Ηλιούπολης, Γιώργο Αλτή, Κωνσταντίνο Κρητικό, Γεώργιο Παντελιά και Μάριο Τζαμάκο. 


Ενημέρωση: 14-07-2023 | Περισσότερα...

Αναλυτικά

Η κινηματογράφηση/ηχογράφηση των μελοποιημένων στίχων του 4ου Πανελλήνιου Διαγωνισμού Συγγραφής της Ε.Σ.Ε. σε συνεργασία με τον μουσικοσυνθέτη Γιώργο Αλτή, Θανάση Συλιβό, εκδότη του "Μετρονόμος" και των μουσικοσυνθετών Φώτη Αποστολάρα και Πέννυς Μπινιάρη πραγματοποιήθηκε σε σκηνοθεσία Αδαμάντιου Πετρίτση, μέλους της Ε.Σ.Ε. και παραγωγή του Προέδρου της Ε.Σ.Ε. Αλέξανδρου Κακαβά


Ενημέρωση: 23-06-2023 | Περισσότερα...

 Σελ. 2 Από: 16: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος