Εκδηλώσεις

 Σελ. 2 Από: 14: << < > >>

Αναλυτικά
Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος τίμησε τους Σταύρο Αβδούλο-Ειρήνη Ριτσώνη, Ρένα Ρίγγα, Παναγιώτη Ιωσηφέλη για το σύνολο του σεναριακού τους έργου

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος τίμησε τους χαρισματικούς δημιουργούς, καταξιωμένους σεναριογράφους, μέλη της, Σταύρο Αβδούλο και Ειρήνη Ριτσώνη, Ρένα Ρίγγα, Παναγιώτη Ιωσηφέλη για την εξαίρετη δημιουργική προσφορά τους, επί σειρά ετών, στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Τις πλάκετες επέδωσαν ο Αντιπρόεδρος της Ε.Σ.Ε. Κώστας Παπαπέτρος, ο Ταμίας Κώστας Καπώνης και ο Πρόεδρος Αλέξανδρος Κακαβάς


Ενημέρωση: 28-11-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος τιμά τους Αβδούλο/Ριτσώνη, Ρίγγα, Ιωσηφέλη

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Στις 27 Νοεμβρίου 2022 και ώρα προσέλευσης 17.00 σας αναμένουμε στην αίθουσα δεξιώσεων του ξενοδοχείου ΙΛΙΣΙΑ, Μιχαλακοπούλου 25 όπου η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος θα τιμήσει τέσσερις εξαίρετους συναδέλφους, μέλη της, σεναριογράφους. Τους Σταύρο Αβδούλο και Ειρήνη Ριτσώνη, τη Ρένα Ρίγγα και τον καθηγητή Α.Π.Θ. Παναγιώτη Ιωσηφέλη που εφέτος υπογράφουν σειρές όπως "Φλόγα και άνεμος" (Ρένα Ρίγγα), "Το κόκκινο ποτάμι, 2' (Σταύρος Αβδούλος-Ειρήνη Ριτσώνη), "Έρωτας φυγάς' (Ρένα Ρίγγα)"Ο γιατρός" (Παναγιώτης Ιωσηφέλης). 


Ενημέρωση: 21-10-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Πρόσκληση στην παρουσίαση της εορταστικής έκδοσης της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος "Πέραν του Σεναρίου" Φιλολογικό Σαλόνι 2022 [Ξενοδοχείο ΙΛΙΣΙΑ 2/11/22, 5 μ.μ.]

"Πέραν του Σεναρίου" μια εορταστική έκδοση με είκοσι μέλη και έξι φίλους της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος. Μία πρωτότυπη παρουσίαση που δεν αφορά την τέχνη του σεναρίου αλλά τους σεναριογράφους υπό άλλες δημιουργικές ιδιότητες και έξι ακόμη υπέροχους δημιουργούς.


Ενημέρωση: 14-10-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος: το καθιερωμένο γεύμα υποδοχής στα νέα μέλη

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Σεναριογράφων παρέθεσε το καθιερωμένο γεύμα υποδοχής και γνωριμίας σε τέσσερα νέα μέλη της Ε.Σ.Ε. Τους Κατερίνα Σιάμπου,  Γιώργο Τζιβελέκη, Νίκο Σκουλά και Γιάννη Βολιώτη.  


Ενημέρωση: 03-10-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
7ο Φιλολογικό σαλόνι της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος: Ακόμα μία επιτυχία

Στο άκρως επιτυχημένο 7ο φιλολογικό σαλόνι της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στο Silver Spurs, στο Παγκράτι ο Παναγιώτης Ιωσηφέλης, ο Κώστας Μπαλαχούτης, ο Γιάννης Ξανθόπουλος και ο Αρίσταρχος Παπαδανιήλ, μέλη και φίλοι της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος και συμβολείς των πολιτιστικών της δράσεων παρουσίασαν ευσύνοπτα ψήγματα των προσωπικών τους δημιουργικών ανησυχιών.


Ενημέρωση: 16-09-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
7ο Φιλολογικό σαλόνι της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στο Silver Spurs [15/09/2022]

Παναγιώτης Ιωσηφέλης, Γιάννης Ξανθόπουλος, Μάριος Τσάγκαρης, Κώστας Μπαλαχούτης, Αρίσταρχος Παπαδανιήλ


Ενημέρωση: 02-08-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Το σεμινάριο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδοςστον Δήμο Μεταμόρφωσης στέφθηκε με επιτυχία

Παρά τον καύσωνα το σεμινάριο συγγραφής σεναρίου της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος, μια προσφορά της Περιφέρειας Αττικής, που φιλοξενήθηκε από το Δήμο Μεταμόρφωσης στέφθηκε με επιτυχία χάρις στο ζήλο που επέδειξε ο υπεύθυνος καλλιτεχνικού προγραμματισμού του Δήμου Μεταμόρφωσης Δημοσθένης Σταυριανός ο οποίος είναι αξίος συγχαρητηρίων.


Ενημέρωση: 25-07-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Ετελέσθη επιτυχώς το 6ο φιλολογικό σαλόνι της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος

Το 6ο φιλολογικό σαλόνι της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος έλαβε χώρα με επιτυχία στο Silver Spurs, στο Παγκράτι. 


Ενημέρωση: 22-07-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
​6ο Φιλολογικό σαλόνι της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος στο Silver Spurs [21/07/2022]

​Κωνσταντίνος Μπούρας, Έρικα Αθανασίου, Γιώργος Αλτής, Φλωρεντία Ρήγα, Αλέξανδρος Κακαβάς


Ενημέρωση: 08-07-2022 | Περισσότερα...

Αναλυτικά
Το 5ο φιλολογικό σαλόνι διεξήχθη επιτυχώς

Τρία μέλη της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος εκ των ιδρυτικών ο Θανάσης Σκρουμπέλος, η Αλμπέρτα Τσοπανάκη και η Νατάσα Μποζίνη παρουσίασαν ευσύνοπτα κάποια ψήγματα των λοιπών δημιουργικών δραστηριοτήτων τους.


Ενημέρωση: 07-07-2022 | Περισσότερα...

 Σελ. 2 Από: 14: << < > >>

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος