ShareThis

Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία στην Ηλιούπολη το Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου Βαγγέλης Κοτρώνης. Τα βραβεία απένειμε στους νικητές κριτική επιτροπή, με πρόεδρο τον Αλέξανδρο Κακαβά.

Η κριτική επιτροπή του Φεστιβάλ Φανταστικού Κινηματογράφου "Βαγγέλης Κοτρώνης", με πρόεδρο τον Αλεξάνδρο Κακαβά, (σεναριογράφο, σκηνοθέτη, πρόεδρο της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος) και μέλη τους Άγγελο Κοβότσο (σκηνοθέτη), Άγγελο Μαστοράκη (πρόεδρο της Αθηναϊκής Λέσχης Επιστημονικής Φαντασίας), Κίμωνα Τσακίρη (σκηνοθέτη), Λουκά Hughes (διευθυντή φωτογραφίας), Τασία Ηλιοπούλου και Σταύρο Γρηγοριάδη, (εκπροσώπους της Κινηματογραφικής Λέσχης Ηλιούπολης), απένειμε τα παρακάτω βραβεία: 

-Καλύτερης Ταινίας εξ ημισείας στις ταινίες Single Bed σε παραγωγή Πόλυς Τρανίδου και σκηνοθεσία Γιώργου Κουβαρά και Ο τελευταίος φακίρης σε παραγωγή Κυριάκου Χατζημιχαηλίδη (T-Short) και σκηνοθεσία Μπάμπη Μακρίδη. Το βραβείο συνοδεύεται από έπαθλο 1500 ευρώ στη μνήμη Βαγγέλη Κοτρώνη 
-Καλυτερης Σκηνοθεσίας στον Γιώργο Κουβαρά για το Single Bed. Το βραβείο συνοδεύεται από έπαθλο 500 ευρώ στη μνήμη Β. Κοτρώνη και μια ετήσια υποτροφία του τομέα Κινηματογράφου και τηλεόρασης του εκπαιδευτικού ομίλου ΔΟΜΗ για σπουδές σκηνοθεσίας
-Καλύτερου Σεναρίου στον Μπάμπη Μακρίδη για το Ο τελευταίος φακίρης. Το βραβείο συνοδεύεται από έπαθλο 300 ευρώ προσφορά του τομέα Κινηματογράφου και τηλεόρασης του εκπαιδευτικού ομίλου ΔΟΜΗ και μια ετήσια υποτροφία για σπουδές σεναρίου.

Τιμητικές διακρίσεις 
-Α' Γυναικείου Ρόλου εξ ημισείας στις Κατερίνα Τόλια (Υγρή Έρημος) και Εριφύλη Στεφανίδου (Single Bed) 
-Α' Ανδρικού Ρόλου εξ ημισείας στους Κώστα Μπερικόπουλο (Ο τελευταίος φακίρης) και Κωστή Ζειραδάκη (Υγρή Έρημος) 
-Β' Γυναικείου Ρόλου στη Μαρία Δανάη Παπουτσή (Πάσας τας εντολάς αυτού)
-Β' Ανδρικού Ρόλου στον Κώστα Φιλίππογλου (Ο τελευταίος φακίρης)
-Φωτογραφίας στον Βασίλη Κλωτσοτήρα (Single Bed) 
-Μουσικής στον Βασίλη Νάκη (Single Bed) 
-Σκηνογραφίας στη Μαρία Βερδούκα (Πάσας τας εντολάς αυτού) 
-Ενδυματολογίας στη Χριστίνα Χατζαράκη (Ο τελευταίος φακίρης) 
-Ηχοληψίας στο Βαγγέλη Ζέλκα (The cat)
-Μοντάζ στο Γιάννη Κωσταβάρα (Single Bed) 
-Μακιγιάζ στη Σοφία Κατσαρού (Ο τελευταίος φακίρης)

Όλες οι τιμητικές διακρίσεις συνοδεύονται από εξάμηνη υποτροφία σε οιονδήποτε κλάδο του τομέα Κινηματογράφου και τηλεόρασης του εκπαιδευτικού ομίλου ΔΟΜΗ.



Ενημέρωση: 14-04-2006

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος