ShareThis

Διαγωνισμός Διηγήματος και Σεμινάριο Δημιουργικής Γραφής

Τα μέλη της ΕΣΕ Ντίνος Γιώτης και Βαγγέλης Ραπτόπουλος συμμετέχουν στην κριτική επιτροπή του διαγωνισμού και στη διδασκαλία του σεμιναρίου αντίστοιχα, που συνδιοργανώνουν η εφημερίδα ΑRTA PRESS, ο εκδοτικός οίκος ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και ο σύλλογος ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ (Άρτας).
Η εφημερίδα ARTA PRESS σε συνεργασία με τον εκδοτικό οίκο ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ και τον σύλλογο ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ (Άρτας) διοργανώνουν διαγωνισμό διηγήματος με τους εξής όρους:
Θέμα: ελεύθερο, Ηλικία: χωρίς όριο, Έκταση: από 500 έως 2500 λέξεις - 2 έως 10 δακτυλόγραφα Α4 (κατά προσέγγιση).

Προθεσμία υποβολής έργων
: 31 Μαίου 2006 στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις Artapress@yahoo.gr και katsoularis@tee.gr
ΒΡΑΒΕΙΑ: Για τον 1ο νικητή ένα laptop, προσφορά της εταιρείας ΓΕΡΜΑΝΟΣ και μια σειρά λογοτεχνικών βιβλίων, προσφορά του εκδοτικού οίκου ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ καθώς και η δημοσίευση του διηγήματός του στην ARTA PRESS. Για τον 2ο και 3ο, μια σειρά λογοτεχνικών βιβλίων, προσφορά του εκδοτικού οίκου ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ. Για τον 1ο μέχρι και τον 10ο, δωρεάν παρακολούθηση ολοήμερου σεμιναρίου δημιουργικής γραφής (creative writing) που θα γίνει στις 17 Ιουνίου στην Άρτα και στο οποίο θα διδάξουν οι συγγραφείς Κώστας Κατσουλάρης και Βαγγέλης Ραπτόπουλος -μέλος της ΕΣΕ.

ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ: Ντίνος Γιώτης (σεναριογράφος, συγγραφέας), Κώστας Κατσουλάρης (συγγραφέας, βιβλιοκριτικός), Χριστίνα Ντουνιά (καθηγήτρια Πανεπιστημίου Ιωαννίνων), Νώντας Παπαγεωργίου (εκδότης-Μεταίχμιο), Γιώργος Παπασωτηρίου (δημοσιογράφος, συγγραφέας).



Ενημέρωση: 18-05-2006

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος