ShareThis

1ο Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου μικρού μήκους ταινιών

1ο Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου μικρού μήκους ταινιών. Στο πρώτο μας φεστιβάλ οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 150.


1ο Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου μικρού μήκους ταινιών. Στο πρώτο μας φεστιβάλ οι συμμετοχές ξεπέρασαν τις 150.


Η ποιότητα των ταινιών και η δημιουργικότητα των σκηνοθετών είναι μια απάντηση στην συνεχιζόμενη κρίση στην Ελλάδα ,και μια αχτίδα ελπίδας για την ανανέωση θεσμών που προσπαθούν με νύχια και με δόντια να κρατήσουν ολους τους δημιουργούς δέσμιους.


Η απελευθέρωση του μέσου, που εδώ και πολλά χρόνια αποτελεί αποψη της Πολιτιστικής Εταιρείας ΚΟΥΙΝΤΑ, βρήκε συμπαραστάτη την σχολή τεχνών L.A Theater. Το ξεκίνημα ενός φεστιβάλ σε μια εποχή που η χρηματοδοτήσεις από ολους είναι δύσκολη, ηταν ένα εγχείρημα που σε καμιά περίπτωση δεν θα μας εκανε να κανουμε τα λιγότερα! Πιστεύουμε οτι θα κανει την ποιοτική διαφορά με την καλλιτεχνική του προσέγγιση. Διοργανώνεται από καλλιτέχνες για καλλιτέχνες!!! 53 ταινίες στο Διαγωνιστικό μας


Η Είσοδος στο φεστιβάλ σε όλα τα EVENT είναι ΕΛΕΥΘΕΡΗ



ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ


Ηλίας Ιωσηφίδης, Παραγωγός Σκηνοθέτης

Βασιλική Κάππα, Συγγραφέας , Εικαστικός,Σκηνοθέτης

Κωνσταντίνος Νιάρχος, Ηθοποιός

Μαριάννα Κυριακάκη, Σεναριογράφος,Συγγραφέας

Βάλια Κουτσούρη , Εκπαιδευτικός


Καλλιτεχνική Διεύθυνση:Χρήστος Ν. Καρακάσης

Παραγωγός Σκηνοθέτης Σεναριογράφος


Πρόεδρος Φεστιβάλ:Ευτυχία Αργυροπούλου

Ιδρύτρια & Καλλιτεχνική Διευθύντρια του L.A. (Life n' Art) THEATER

www.latheater.gr Νέο παράθυρο,

e-mail: info@latheater.gr

Βας. Αλεξάνδρου 6 & Αναλήψεως 1

Μετρό Αγ. Αντωνίου, Περιστέρι,

τ.κ.: 12134

Tηλ-fax: 210 5789337, 6944124014



Η Πολιτιστική Εταιρεία ΚΟΥΙΝΤΑ δραστηριοποιείται στον τομέα της οπτικοακουστικής παραγωγής.και στα πολιτιστικά δρώμενα της χώρας μας εδώ και τουλάχιστον 15 χρόνια. Σημείο αναφοράς στην πορεία της ΚΟΥΙΝΤΑ υπήρξε από την αρχή, ο άριστος συνδυασμός τεχνολογίας, δημιουργικότητας και ταχύτητας. Έτσι, πολύ γρήγορα έδωσε αντιπροσωπευτικά δείγματα της δουλειάς της, παρουσιάζοντας με τον καλύτερο τρόπο στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.H ΚΟΥΙΝΤΑ μπορεί να υποστηρίξει σήμερα, κάθε επικοινωνιακή δράση, δημιουργώντας ένα ζωντανό προϊόν εικόνας και λόγου. Ένα προϊόν που γράφει τέλεια στην οθόνη, αλλά και στη μνήμη αυτών που το παρακολουθούν. Παρουσία στο διαδίκτυο εχει με την βάση δεδομένων ΚΟΥΙΝΤΑ Art e-Magazine Πολιτιστικό περιοδικό και το Filmmaker.gr (κινηματογραφιστή).


Ο στόχος του Life n' Art Theater είναι ο κάθε άνθρωπος, ηθοποιός, σκηνοθέτης ή μη, να έρθει σε επαφή με την καλλιτεχνική του πλευρά, να αναγνωρίσει και στη συνέχεια να αναπτύξει τα ταλέντα του και τέλος να δημιουργήσει τέχνη με τον τρόπο που αυτός μπορεί. Στο εργαστήρι τέχνης αφήνουμε τη θεωρία στην άκρη, χωρίς να υποτιμούμε τη σημασία της και κάνουμε πράξη αυτό που αγαπάμε, αυτό που νιώθουμε, αυτό που πηγάζει από μέσα μας. Προσπαθούμε, δοκιμάζουμε, ζούμε κάνοντας τέχνη. Τίποτα δεν εξημερώνει τόσο τα ήθη και δεν απομακρύνει απ' αυτά την αγριότητα,όσο η σταθερή αφοσίωση στη σπουδή των καλών τεχνών» oβίδιος.


Περισσότερες πληροφορίες για το 1ο Φεστιβάλ Ψηφιακού Κινηματογράφου μικρού μήκους ταινιών θα βρείτε εδώ: 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΨΗΦΙΑΚΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ Νέο παράθυρο



Ενημέρωση: 30-06-2011

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος