ShareThis

Διαγωνιστικό Τμήμα Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους στις Νύχτες Πρεμιέρας: Παράταση προθεσμίας συμμετοχής

Το Διαγωνιστικό Τμήμα Ελληνικών Ταινιών Μικρού Μήκους θα αποτελέσει φέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά κομμάτι των Νυχτών Πρεμιέρας και περιμένουν κάθε ελληνική ταινία μικρού μήκους, η οποία έχει ολοκληρωθεί τους τελευταίους 12 μήνες, δίχως να απαιτούν αποκλειστικότητα προβολής ούτε ελληνική πρεμιέρα.


Η προθεσμία υποβολής ορίζεται πλέον για την Τετάρτη 31 Ιουλίου 2013 και μπορείτε να συμμετάσχετε στην διαδικασία επιλογής στέλνοντας την ταινία σας με οποιοδήποτε τρόπο.

Στελνοντάς την είτε ηλεκτρονικά (μέσω wetransfer, ή «ανεβασμένη» στα κανάλια dailymotion, youtube ή vimeo με link και κωδικό πρόσβασης) στη διεύθυνση shorts@aiff.gr

Στελνοντάς την σε dvd ή σε usb stick με ταχυδρομική αποστολή ή αυτοπρόσωπη παράδοση στη διεύθυνση: Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας, Μπενάκη 5, 15238, Χαλάνδρι- Αθήνα.

Με οποιοδήποτε τρόπο και αν επιλέξετε να την αποστείλετε, η υποψηφιότητά σας θα πρέπει να συνοδεύεται από την αίτηση συμμετοχής συμπληρωμένη ( μπορείτε να τη βρείτε εδώ Νέο παράθυρο), είτε ηλεκτρονικά σε αρχείο word και συνημμένη στο σχετικό mail είτε τυπωμένη μαζί με το dvd/usb stick.

Η πρόσκληση αφορά σε ταινίες σε φιλμ 35mm ή dcp ή σε ψηφιακή μορφή.

πηγή: flix.gr Νέο παράθυρο



Ενημέρωση: 27-06-2013

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος