ShareThis

Aφιέρωμα στον Ισραηλινό Κινηματογράφο

​Το αφιέρωμα «Ιστορίες Πόλεων του Ισραήλ – 2η Εβδομάδα Ισραηλινού Κινηματογράφου» στο οποίο θα προβληθούν επτά βραβευμένες ταινίες μυθοπλασίας, μεγάλου μήκους, παραγωγής 2010-2011, θα λάβει χώρα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, από την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013.​​​​


​2η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΥ

Η Πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, διοργανώνει αφιέρωμα στον Ισραηλινό Κινηματογράφο, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού. Το αφιέρωμα «Ιστορίες Πόλεων του Ισραήλ – 2η Εβδομάδα Ισραηλινού Κινηματογράφου» στο οποίο θα προβληθούν επτά βραβευμένες ταινίες μυθοπλασίας, μεγάλου μήκους, παραγωγής 2010-2011, θα λάβει χώρα στο Ίδρυμα Μιχάλης Κακογιάννης, από την Τετάρτη 13 Νοεμβρίου έως την Τρίτη 19 Νοεμβρίου 2013.

Είναι η δεύτερη συνεχόμενη χρονιά που διοργανώνεται στην Αθήνα Εβδομάδα Ισραηλινού Κινηματογράφου. Τα τελευταία χρόνια, Ισραηλινές ταινίες όχι μόνο συμμετέχουν και διακρίνονται σε διάφορα φεστιβάλ κινηματογράφου στην Ελλάδα, και διεθνώς, αλλά επίσης προβάλλονται με επιτυχία σε κινηματογραφικές αίθουσες. Στο αφιέρωμα με τίτλο «Ιστορίες Πόλεων του Ισραήλ» πρωταγωνιστούν και οι πόλεις του Ισραήλ. Μέσα από δραματικές ιστορίες, κωμικές καταστάσεις, εικόνες ανεμελιάς ή στιγμές αγωνίας, ο Έλληνας θεατής έχει την ευκαιρία να γνωρίσει όψεις της καθημερινής ζωής στην Ιερουσαλήμ (Ψέματα τέλος, Ο Υπεύθυνος Ανθρώπινου Δυναμικού), στο Τελ Αβίβ (Δύο τη νύχτα, Αντίκες Φίντελμαν), στο Μπατ Γιαμ (Τα φιλαράκια του Θεού,) και στη Χάιφα (Ο Προξενητής, Αναζητήσεις αγνοουμένων), πέρα από τα στερεότυπα της επικαιρότητας.


Πηγή: embassies.gov.il Νέο παράθυρο



Ενημέρωση: 14-11-2013

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος