ShareThis

Η Χριστίνα Καλογεροπούλου-Κάλλας τιμήθηκε από την Ομοσπονδία Ευρωπαίων Σεναριογράφων για το έργο της

Η Χριστίνα Καλογεροπούλου-Κάλλας, μέλος της Ένωσης Σεναριογράφων της Ελλάδος, τιμήθηκε από την Ομοσπονδία Ευρωπαίων Σεναριογράφων για το έργο της και την προσφορά της προς τους σεναριογράφους. 


Την Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013 και σε μία θερμή και συγκινητική εκδήλωση, η Χριστίνα Καλογεροπούλου-Κάλλας, τιμήθηκε από τους εκπροσώπους των 25 μελών της Ομοσπονδίας από είκοσι χώρες, για τη συμβολή της στην ανάδειξη και προβολή της διεθνούς συγγραφικής κοινότητας, κατά τη διάρκεια της οκταετούς της θητείας ως Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ευρωπαίων Σεναριογράφων.

Αποφασίστηκε ομόφωνα να χρισθεί ως ο Πρώτος Ευεργέτης της ΟΕΣ. Ευεργέτες της Ομοσπονδίας χρίζονται επιφανείς σεναριογράφοι και κινηματογραφιστές οι οποίοι ξεχώρισαν για τις δραστηριότητές τους σε θέματα σχετικά με τους σκοπούς και τους στόχους της Ομοσπονδίας. Χρίζονται από την Γενική Συνέλευση και συνεχίζουν να υποστηρίζουν την κοινότητα των σεναριογράφων μέσω της αυξανόμενης προβολής του έργου που διατελεί η Ομοσπονδία εκ μέρους όλων των σεναριογράφων.

Η Χριστίνα Καλογεροπούλου-Κάλλας, μεταξύ άλλων, συνέστησε το θεσμό των Παγκοσμίων Διασκέψεων των Σεναριογράφων, μια συνεργασία της ΟΕΣ με την Διεθνή Ένωση των Συγγραφέων. Η τρίτη Διάσκεψη θα πραγματοποιηθεί στην Βαρσοβία τον Οκτώβριο του 2014.



Ενημέρωση: 19-11-2013

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος