ShareThis

2ο Διαγωνισμός Ταινιών Τεκμηρίωσης (Documentaries) για το Περιβάλλον και την Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών

2ος Διαγωνισμός Ταινιών Τεκμηρίωσης (Documentaries) για το Περιβάλλον και την Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών Αφιερωμένος στον Θόδωρο Αγγελόπουλο



Εξαιτίας της δυσλειτουργίας των Δημόσιων Πανεπιστημίων και του Ε.Μ.Π το τελευταίο διάστημα κατά το οποίο τέθηκαν σε διαθεσιμότητα οι βασικοί συνεργάτες μας στο εκπαιδευτικό, ερευνητικό, και διοικητικό έργο του Πολυτεχνείου μας, κατέστη αδύνατο να ολοκληρώσουμε μέσα στην προθεσμία που είχαμε ανακοινώσει τον 2ο Διαγωνισμό Ταινιών Τεκμηρίωσης, για το περιβάλλον και ολοκληρωμένη ανάπτυξη των ορεινών περιοχών που αφιερώνεται στον ΘΟΔΩΡΟ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ.

Έτσι, το Ίδρυμα Ανάπτυξης του Μετσοβίου Κέντρου Διεπιστημονικής Έρευνας (ΜΕ.Κ.Δ.Ε.) του Εθνικού Μετσοβίου Πολυτεχνείου (Ε.Μ.Π.) για την προστασία και ανάπτυξη του ορεινού περιβάλλοντος και των τοπικών Ευρωπαϊκών πολιτισμών, παρατείνει την προθεσμία υποβολής υποψηφιοτήτων για τον 2ο Διαγωνισμό Ταινιών Τεκμηρίωσης για το Περιβάλλον και την Ολοκληρωμένη Ανάπτυξη των Ορεινών Περιοχών, μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2014.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στοιχεία για το ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Πολυτεχνείου και το Ίδρυμα Ανάπτυξης του ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π., τα κείμενα των πρακτικών των σχετικών Συνεδρίων τους, καθώς και για τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό και άλλες σχετικές πληροφορίες, στην ιστοσελίδα του ΜΕ.Κ.Δ.Ε. του Ε.Μ.Π: www.ntua.gr/MIRC Νέο παράθυρο. Επίσης στην ιστοσελίδα του Διεπιστημονικού Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών, Δ.Π.Μ.Σ. του Ε.Μ.Π. «Περιβάλλον και Ανάπτυξη» http://www.survey.ntua.gr/environ/ Νέο παράθυρο, μπορούν να βρουν κείμενα για τη θεωρία και την πράξη της Ολοκληρωμένης Ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τους νέους «Όρους Συμμετοχής» οι ταινίες θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 30 Οκτωβρίου 2014 και δεν θα πρέπει να έχουν προβληθεί δημόσια μέχρι τις 5 Δεκεμβρίου 2013.


Πηγή: http://www.ntua.gr/MIRC/ Νέο παράθυρο



Ενημέρωση: 17-01-2014

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος