ShareThis

Εκδόσεις Σεναριογράφων Ελλάδος

Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος τολμά, παρά την κρίση, να ιδρύσει εκδοτικό οίκο που θα εκδίδει βιβλία, τόσο σε έντυπη, όσο και σε ψηφιακή μορφή, που θα αφορούν τις τέχνες γενικά, και το σενάριο ειδικότερα.


Αμέσως μετά τις γιορτές θα παρουσιάσουμε τις πρώτες μας εκδόσεις καθώς και το e-library μας με αρκετές ενδιαφέρουσες προτάσεις. Οι εκδοτικές σειρές θα είναι, κατ' αρχάς, τέσσερεις. Μια εκδοτική σειρά έργων, ΟΘΟΝΗ, που αφορούν τον οπτικοακουστικό χώρο, όπου ο καθένας έναντι κάποιου χαμηλού κόστους θα μπορεί να εκδίδει το σενάριο του η όποιο άλλο έργο που άπτεται της κινηματογραφικής τέχνης, μια δεύτερη σειρά, ΘΕΩΡΙΑ, που αφορά επιστημονικά συγγράμματα, δοκίμια και διατριβές, μια τρίτη, ΓΡΑΦΗ,  που θα περιλαμβάνει όλα τα λογοτεχνικά είδη όπως τα θεατρικά έργα, τα ποιήματα, τα διηγήματα κ.ά., και τέλος μια ακόμη σειρά, ΜΑΡΤΥΡΙΑ, που θα αφορά μαρτυρίες, βιογραφιών και αυτοβιογραφιών περιλαμβανομένων.

Όλα τα έργα θα διατίθενται από συγκεκριμένα βιβλιοπωλεία όπως την Πολιτεία, την Πρωτοπορεία, του Παπασωτηρίου, του Ιανού και στη Θεσσαλονίκη, του Παρισιάνου και σε όλη την Ελλάδα από τα πολυκαταστήματα του Χόντου

Αν ενδιαφέρεσθε επικοινωνείστε με τον υπεύθυνο Αλέξανδρο Κακαβά στο 6932.089.819 ή το akak1@hotmail.com.



Ενημέρωση: 07-07-2014

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος