ShareThis

Παρουσίαση Εκδοτικού Οίκου Ε.Σ.Ε. στο Φεστιβάλ Δράμας

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος  Αλέξανδρος Κακαβάς και το μέλος του Δ.Σ. Γιάννης Μαρούδας προσκλήθηκαν από τον καλλιτεχνικό διευθυντή του φεστιβάλ ταινιών μικρού μήκους Αντώνη Παπαδόπουλο, επί τη ευκαιρία του εορτασμού των 25 ετών δημιουργικής παρουσίας στον οπτικοακουστικό χώρο,  να παρουσιάσουν την καινούργια δραστηριότητα της Ε.Σ.Ε. τη σύσταση του εκδοτικού οίκου της Ε.Σ.Ε. κατά τη διάρκεια της παρουσίασης των βιβλίων που λαμβάνει χώρα κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ.


Ενώπιον των θεατών του κατάμεστου αίθριου του φεστιβάλ, ο Αντώνης Παπαδόπουλος αφού αναφέρθηκε στην Ε.Σ.Ε. και την επέτειο της 25ετίας παρουσίας της στον κινηματογραφικό χώρο παραχώρησε το βήμα  στον Πρόεδρο της Αλέξανδρο Κακαβά. Μετά από ένα σύντομο χαιρετισμό του Προέδρου, ο Γιάννης Μαρούδας έλαβε το λόγο και παρουσίασε τον εκδοτικό οίκο, και τα περί των κατηγοριών των εκδόσεων, τους δύο διαγωνισμούς συγγραφής σεναρίων, δίνοντας έμφαση στο διαγωνισμό συγγραφής σεναρίου για ταινία μικρού μήκους και επίσης πληροφόρησε τους παριστάμενους για την αλλαγή που το νέο Δ.Σ. επέφερε στο  καταστατικό επιτρέποντας πλέον σε οιονδήποτε έχει συγγράψει σενάριο παραχθέντος οπτικοακουστικού έργου να γίνει μέλος της Ε.Σ.Ε.

 

Σύντομες παρεμβάσεις έκαναν και τα τρία άλλα μέλη της Ε.Σ.Ε. Βασίλης Κεσίσογλου, Γιάννης Σακαρίδης και Δέσποινα Χαραλάμπους. Τέλος ο Πρόεδρος, με ιδιαίτερη χαρά, ανακοίνωσε ότι οι διακεκριμένοι συνάδελφοι σεναριογράφοι/σκηνοθέτες Τάσος Ψαρράς και Λευτέρης Ξανθόπουλος προστέθηκαν στα μέλη της  Ε.Σ.Ε.





Ενημέρωση: 19-09-2014

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος