ShareThis

Ο 1ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Σεναρίου Μεγάλου και Μικρού Μήκους έληξε, ζήτω ο 2ος!

Ευχαριστώ και πάλι όλους όσοι συμμετέσχον στον 1ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Συγγραφής Σεναρίου Μικρού και Μεγάλου μήκους, συγχαίρω δε, για μια ακόμα φορά, τους βραβευθέντες και ειλικρινά λυπούμαι που η απόσταση στέρησε σε κάποιους εξ εκείνων την χαρά και την ικανοποίηση να τιμηθούν από σεναριογράφους και άλλους επαγγελματίες του χώρου απολαμβάνοντας μια σπάνια στιγμή στην σταδιοδρομία ενός δημιουργού.


Την αναγνώριση, έστω χωρίς αντίτιμο, της ιδιαιτερότητας του δημιουργήματός τους.

 

Η βραδιά παρά την αιφνίδια αποχώρηση του παρουσιαστή, ο οποίος σημειωτέον χαίρει άκρας υγείας, και την αγωνία που προέδρου Αλεξάνδρου Κακαβά να φέρει εις πέρας επιτυχώς την ‘τελετουργία’ της εκδήλωσης, κύλησε ευχάριστα για όλους. Εξ ου και αναρτούμε μερικές φωτογραφίες για όσους επιθυμούν να φυλάξουν κάποιο ενθύμιο από την πρώτη, και σίγουρα όχι τελευταία, αφού ήδη προκηρύχθηκε ο 2ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Συγγραφής Σεναρίου Μεγάλου και Μικρού Μήκους που κρύβει και μια έκπληξη.

 

Λεπτομέρειες για τον διαγωνισμό θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα της Ένωσης Σεναριογράφων Ελλάδος μέχρι το τέλος του μηνός Δεκεμβρίου 2014. Όσοι πιστοί και λάτρεις του σεναρίου προσέλθετε.





Ενημέρωση: 12-12-2014

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος