ShareThis

... και εξεδόθη το πρώτο βιβλίο των Εκδόσεων Σεναριογράφων της Ελλάδος

Στο cafe του ΙΑΝΟΥ έλαβε χώρα η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου των Εκδόσεων Σεναριογράφων της Ελλάδος, στη σειρά ΟΘΟΝΗ. Το βιβλίο περιλαμβάνει το πρωτότυπο σενάριο μεγάλου μήκους του Κυπρίου Μάριου Πιπερίδη "Φυγαδεύοντας τον Χέντριξ" και το πρωτότυπο σενάριο μικρού μήκους του Γιώργου Σαουλίδη "7 λεπτά να πήξει το αίμα".


Σκηνές από τα σενάρια ανέγνωσαν οι ηθοποιοί Ρένος Χαραλαμπίδης, Σταύρος Καννελίδης, Έμα Μαυρέλη και η Αλεξία Χατζημαργαρίτη. Εκτάκτως παρέστη η Άννα Σπύρου που είχε τιμηθεί με το 2ο βραβείο συγγραφής πρωτότυπου σεναρίου μεγάλου μήκους υπό τον τίτλο "Σιωπηρές κραυγές". Συντόνισε, ο πρόεδρος της Ε.Σ.Ε., Αλέξανδρος Κακαβάς.

Παρευρέθησαν η πρώην βουλευτής Ηλείας Διονυσία Αυγερινοπούλου, η συγγραφέας-σκηνοθέτης Κωστούλα Τωμαδάκη, ο σκηνοθέτης Νίκος Αναγνωστόπουλος, ο καλλιτεχνικός διευθυντής του φεστιβάλ ANIMFEST, Βασίλης Μπούτος, οι σεναριογράφοι Κώστας Παπαπέτρος, Γιάννης Μαρούδας, Θάνος Τσάμπρας, ο συγγραφέας-δημοσιογράφος Γιάννης Ράγγος, η σκηνογράφος-ενδυματολόγος Μαρίλη Ζαρκάδα, η Ιωάννα Καλυβάκη, ο Ανέστης Πλουμής, η Ανδρεάνα Σαπρίκη, η Μέλπω Τρούμπη, η εικαστικός Χριστιάνα Γαροφαλίδη, ο Γεώργιος Γέρου, ο συνθέτης Γιάννης Γλέζος, πρόεδρος της ΕΜΣΕ, ο Γεώργιος Παντελιάς, η Ιωάννα Μπαντελή, η Αθηνά Μακρίδου, ο Σάμιος δημιουργός Μάριος Θράβαλος, Όλγα Μπουλή, η οικογένεια Σαουλίδη, κ.ά.





Ενημέρωση: 05-03-2015

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος