ShareThis

Εκδήλωση για το πρώτο έτος λειτουργίας του MC NEWS.GR [25/05/15, 7 μ.μ.]

Tο πολιτιστικό site www.mcnews.gr Νέο παράθυρο της δημοσιογράφου-δημιουργού Μαρία Κλ. Χατζηνικολάου γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 στις 19:00, στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών (Γενναδίου 8 και Ακαδημίας, 7ος όροφος).



Η Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος στηρίζοντας το πολιτιστικό site www.mcnews.gr Νέο παράθυρο της δημοσιογράφου-δημιουργού Μαρία Κλ. Χατζηνικολάου που γιορτάζει τον πρώτο χρόνο λειτουργίας του τιμώντας τη δύναμη των Τεχνών και Γραμμάτων σε μέρες, όπου το Ελληνικό Πνεύμα αντιστέκεται στη κρίση, σας προσκαλεί στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 στις 19:00, στην Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών (Γενναδίου 8 και Ακαδημίας, 7ος όροφος).

 

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Πρόεδρος της Εταιρίας Ελλήνων Λογοτεχνών, Κώστας Καρούσος, ο τέως Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Λογοτεχνών, Νίκος Ταβουλάρης και ο λογοτέχνης, συγγραφέας, Δημήτρης Βαρβαρήγος.

 

Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο πρώην Διευθυντής Ειδήσεων της Δημόσιας Τηλεόρασης και Γεν. Διευθυντής του Αθηναϊκού Πρακτορείου Ειδήσεων, συγγραφέας, Θεόδωρος Καρζής.

 

Η γιορτινή ατμόσφαιρα θα πλαισιώνεται με έντεχνη μουσική από τους τραγουδιστές Ζαχαρία Καρούνη, Μαριλιάνα Ρηγοπούλου και Αλεξάνδρα Κόνιακ και τους μουσικούς Νεοκλή Νεοφυτίδη, Νίκο Κασιμάτη και Χρίστο Σερενέ.

 

Θα απαγγείλουν αποσπάσματα των ποιημάτων και διηγημάτων των βραβευμένων λογοτεχνών η Ελένη Φιλίνη και η Σίσσυ Καπετάνου.

 

Στο πνεύμα της εκδήλωσης ο Μάριος Ιορδάνου και η Σοφία Καζαντζιάν μας αφιερώνουν αποσπάσματα από το «Το μυστικό του Θησέα»της βραβευμένης με το πρώτο βραβείο μικρού μήκους ταινίας στο φεστιβάλ του Λονδίνου, που είναι βασισμένη στην Ασκητική του Καζαντζάκη.

 

Την εκδήλωση θα συντονίσει και θα παρουσιάσει η δημοσιογράφος-ποιήτρια Κλέλια Χαρίση.

 

Θα τιμήσουν με την παρουσία τους σημαντικοί άνθρωποι των Τεχνών και των Γραμμάτων, των ΜΜΕ και της Πολιτείας.

 

Στο τέλος της βραδιάς θα ακολουθήσει δημοπρασία τεσσάρων πινάκων ζωγραφικής, καθώς και προσφορά βιβλίων σε συμβολική τιμή που θα προσφέρουν η Εταιρία Ελλήνων Λογοτεχνών, η Πανελλήνια Ένωση Λογοτεχνών και Εκδοτικοί Οίκοι και τα έσοδα θα διατεθούν για τη στήριξη του Πανελλήνιου Συλλόγου Παραπληγικών (ΠΑ.Σ.ΠΑ.), όπου θα παραστεί ο Πρόεδρος καθώς και μέλη από το ΔΣ του Συλλόγου.

 

Αναμένουμε, όποιον επιθυμεί, να τιμήσει την εκδήλωση με την παρουσία του.

 

Η είσοδος είναι ελεύθερη για το κοινό.



pdf Αφίσα Εκδήλωσης [25/05/15]

pdf Πρόσκληση Εκδήλωσης [25/05/15]

 



Ενημέρωση: 27-04-2015

CLUB

Εγγραφή στο Newsletter


Επικοινωνία
  • Διεύθυνση Έδρας:
    Ίωνος Δραγούμη 14,
    Αθήνα 115 28
  • Email:
    info@senariografoi.gr

© 2004-2021 Ένωση Σεναριογράφων Ελλάδος